Топ 3 на неразгаданите мистерии! Баба Ванга е направила стряскащо предсказание за едната

0
1799

Вярвате ли в извънземни? Или в други сили, които не могат да бъдат видени и докоснати? Това са топ 3 на неразгаданите мистерии:

1. Рудолф Фенц През 1950г. в Ню Йорк станал инцидент, при който мъж е сгазен от кола в центъра на града. Той бил облечен с доста стародомни дрехи, носел долари в стари банкноти, визитна картичка с името му, писмо, изпратено до него през 1886г. и купон за бира от заведение, което не е било известно на никой. Естествено след смъртта му, властите започват да търсят роднини и близки, с които да се свържат, но за най-голяма изненада се оказва, че този човек е безследно изчезнал през 1876г. Остава въпросът – как се появява 74г. по-късно без да е променен и остарял?

2. Горещата река в Амазония Малко момче разказва, че дядо му често говорел за горещата река в Амазония, която сякаш ври и кипи. 12 години по-късно той става геолог и тръгва из джунглите на Южна Америка в търсене на тази мистериозна река. След дълго търсене той открива реката и щом премерва температурата на водата се оказва, тя наистина е много гореща – от 80 до 100 градуса. Любопитното е, че реката се намира на 700 км от най-близкия вулкан. Според учените това не може да бъде възможно, защото по досегашни данни горещи извори има само в близост до вулкани.

3. Село Царичина На 6 декември 1990 г. в село Царичина, което се намира близо до София, пристигат много военни, техника и машини за копаене по заповед на генералния щаб на българската армия. По-късно става ясно, че много бъгларски екстрасенси били водени на това място или разпитвани. Думите например на Баба Ванга са: „Ке стигнете един капсул. Какво е съдържанието – консервирано. Не знаете дали капсулът е под налягане. Що ке чините с оня маймун, бре? Ни маж, ни жена… Отвори ли се херметичнио капак, онова същество може да се съживи от въздуха. Що ке чините, питам, кога оно се пробуди и проговори?“ Теориите са много – някои казват, че там е имало същество от друга планета, други, че там е бил заровен първия човек, трети, че това е нещо свръхестествено. Намерени са странни рисунки и надписи, а местните жители казват, че са виждали силни светлини в небето по време на разкопките. Военните оставят тунел, дълъг над 160 метра надолу в земята, а две години по-късно се връщат там и го заравят. Какво се е случило и какво точно са открили, остава загадка.

Източник: teenproblem.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук