ТОТАЛЕН ПОГРОМ! Голяма българска ясновидка разтресе земята! Идват непознати болести, а от космоса ще пристигнат и самите

0
1491

Горнооряховката Соня Щерева получила своите гадателски способности през 1989 г., когато 22-годишната ѝ дъщеря починала.

Младата жена живеела в друг град, имала дете на 7 месеца. Погребали я, без да се обадят на Соня.

Когато след 3-4 дни майката разбрала, изпаднала в шок. Събудила се сякаш вече е друг човек, започнала да вижда живота и хората по друг начин. Нейното битие също се променило изцяло, посветила се на другите и мъките им, пише Янтра днес.

Соня споделя, че след този тежък момент започнала да вижда съдбата на човека срещу нея. Необходимо ѝ е само да напише името, датата, месеца и годината му на раждане. Те са като код, с който започва да си прави нейни си изчисления, а в главата ѝ се появяват мисли, които предава на човека, който е срещу нея. В един момент всичко спира. Когато тя попита този срещу нея дали иска да му каже нещо повече, почти винаги ѝ отговарят, че е била достатъчно изчерпателна.

Настъпващата 2018 година ще е по-добра, сравнена с последните две години, ще е по-спокойна, но ще има и промени, които ще се окажат неочаквани за мнозина. Това е глобалната прогноза на Соня Щерева за следващите 365 дни. По думите ѝ тези промени ще бъдат свързани най-вече с пенсионерите, медицинските работници, полицаите, те ще получат кураж, който ще бъде свързан с увеличение на трудовото им възнаграждение.

Бойко Борисов ще изкара мандата си, няма да има предсрочни избори, според горнооряховската ясновидка. Самият Борисов ще се радва на одобрението на българите още години наред. Премиерът ще продължи да бъде харесван и от държавниците на другите страни, защото има харизма, която привлича.

Соня е категорична, че хората трябва да се успокоят и да имат търпение. До 2020 г. положението в България ще се промени изцяло. Това ще стане, защото възрастните ще осъзнаят, че трябва да дадат път на младите, които са получили своето образование в чужбина. Те са тези, които ще оправят страната. През 2018 г. България ще се опази от унищожителни катаклизми, ще има обаче наводнения като това в Бургаско. Тези дребни препятствия са знак от природата, че трябва да я пазим. Лошото е, че тези събития действат психически на много невинни хора. По думите на Соня хората стават все по-психически неустойчиви, а това ги кара да посягат на своя собствен живот или на този на други хора. Човек, който е добре психически, няма как да посегне и да убие осемгодишно дете. За съжаление не всички могат да понесат това, което им поднася съдбата, обяснява тя.

Гледайки в бъдещето, Соня казва, че няма да има Трета световна война. Това са по-скоро приказки, с които да плашат хората, но локалните конфликти в различни точки на света ще продължат да тлеят, както до сега. България има защитата на Бога и на природата, ние се отличаваме, защото нас като народ и държава ни пазят душите на много мъртви български воини, които са се били за България, категорична е тя.

Идват нови и непознати болести, които ще бъдат предизвикани от нови бактерии, които дори учените няма да разберат от къде са се появили, все едно са изпратени от извънземни цивилизации, обяснява Соня. По думите ѝ много хора ще си заминат, без медицината да може да разбере от какво са си отишли.

През 2018 г. ще се раждат все повече деца, сред тях ще има много, които ще проговорят по-късно на 4-5 години. Те ще са деца от новата раса, която ще е много по напреднала. Хората от нея ще се разбират по телепатия, така и ще се лекуват. Светът няма да свърши, както вещаят много прогнози, но хората ще изглеждат по нов начин, те ще са по-ниски, по-пълни и с по-големи глави.

Ще започнат да идват същества от други светове, вече започнаха да се появяват, разкрива горнооряховката и допълва, че силните държави като САЩ, Русия и Турция имат контакт с тях, но това се пази в тайна. Аз не мога да си отворя устата и да кажа какво знам, защото ще помислят, че не съм добре, заключва тя и ни оставя да гадаем къде и как ли са се появили гостите на Земята от други планети.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук