Тотална НАГЛОСТ: Пияното и напушено Габи първо натопило майка си за намлените коли в Пловдив!

0
6886

21-годишната шофьорка, която през уикенда удари 10 паркирани автомобила в Пловдив, беше освободена от Пловдивския районен съд под парична гаранция от 20 000 лв.

В съдебната зала Габриела Медарова се разплака, заяви, че съжалява и не издържа в ареста.

Адвокатът ѝ Орлин Търновалийски заяви за bTV, че клиентката му е с нервен срив – плачела непрестанно в килията.

Габриела Медарова напусна местопроизшествието, но беше идентифицирана и задържана от полицията. В кръвта й бяха открито над 1,3 промила алкохол, както и следи от употреба на канабис.

Обяснението ѝ защо се качила пияна зад волана било, че не ѝ платили и нямала пари за такси. Габриела Медарова твърди, че пушила марихуана след ПТП-то, за да се успокои.

В съдебната зала стана ясно, че първоначално Медарова се опитала да натопи майка си, че тя е управлявала джипа, но впоследствие си признала вината.

Тя твърди, че не е бягала от местопроизшествието, а просто за 10 минути отишла до дома си.

Габриела Медарова е сътворила катастрофата с 11-те коли в Пловдив под емоционален афект. Същата вечер не й били платили хонорара в заведението, в което танцува, а на всичкото отгоре я глобили със 100 лева заради дребно нарушение.

Тя е пила около 150 грама водка в същото заведение, в което работи и не го отрича, коментира в съдебна зала адвокатът на Габи Орлин Търновалийски, предаде репортер на БЛИЦ. След като си е тръгнала с джипа на приятеля си, Габриела е отишла да комплекс Оазис, където живее и е предизвикала масовото меле.

Родителите на Медарова бяха категорични, че ще съберат 20 хиляди лева, за да освободят дъщеря си от ареста. По думите им тя била добро дете, не пиела и не ползвала наркотици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук