Точно в 05:57 започна важен период! Ето какво трябва да (НЕ) правите

0
1331

Луната е в знак Скорпион. Денят е свързан с подражанието, пасивното следване на чуждите мисли. Всеки трябва да работи над своите лоши и нечисти мисли, да развива обективност за света, да се постарае да се види от страни. Луната в Скорпион способства концентрацията на мислите и повишава критичността на ума. Страхувайте се от посещението на ревизори в такъв момент. Влиянието на мъжката енергетика върху децата сега е особено благотворна. Нека бащите да отдадат колкото се може повече време на децата си, да ги съветват, да поговорят с тях. Ако липсват бащи, ролята може да се поеме и от дядо, чичо или друг мъж, познат на дома, но най-добре е ако е свързан с кръвна връзка с детето. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво.

29-ти лунен ден започва от 05:57 часа и продължава целия ден – това е последният ден от последната четвърт на Луната. Луната вече не се вижда, защото се намира между Слънцето и Земята, обърната със своята тъмна страна към последната и нейната светлина се скрива в тъмнината. Крайно неудачен ден. Свойствен е жизнен спад, намаляване на имунитета, организма е подложен на стрес.

Какво не трябва да се прави:

Не започвайте нови дела. Не вземайте решения и не правете никакви планове.  Крайно неудачен ден за бизнес, както и за търговия.  Дръжте се по-далеч от финансовите въпроси и решения.  Всякакви спорове, особено съдебни, са неуместни сега.  Неподходящ ден за наука, изкуство и творчество.  Този ден е по-добре да се прекара в уединение или сред природата.  Стойте по-далеч от началници и ръководство.  Не започвайте да изяснявате отношения.  Ако не е наложително, по-добре не предприемайте пътуване.  Избягвайте всякаква близост с партньорите си, иначе рискувате да започнете да спорите, да се скарате, да се разочаровате. Зачатието е крайно нежелателно.  Нежелателно е пушенето и пиенето на всякакъв алкохол. Действието им сега е най-силно.  Избягвайте да се подстригвате.  Ще ви спестя следствията от това действие.  Не вярвайте на никакви обещания, предсказания, прогнози.

Какво може да правите?

Да се уедините и да почивате.  Възможно е умерено физическо натоварване.  Добре е да се занимавате с дома си, с домакинството.  Добре е да опечете хляб, пита, нещо домашно приготвено.  Може да се занимавате с не много важни дела.  Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче.  Да поблагодарим на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ни е донесъл и да се приготвим с чисто сърце да встъпим в новият лунен месец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук