Трагедията е неописуема: Изписаха Боре Грънчаров от болницата като безнадежден случай

0
1308
Легендарният певец Борислав Грънчаров е изписан в понеделник от болницата като безнадежден случай. Той е изкарал цял месец в здравно заведение заради постоянно поддържане на висока температура. След като му направили всякакви изследвания, лекарите вдигнали ръце от него и заявили, че не могат да разберат каква е причината и са безсилни. Затова го изписали, а щерка му го прибрала в семейната им къща. Това обясни самата Мария Грънчарова, пише „Телеграф“.

От няколко години изпълнителят на „Елеонора“ се бори с раково заболяване. Той имаше куп метастази из цялото тяло, които бяха премахнати оперативно през изминалата година. „Ако вляза в ремисия, надеждата ми нараства. Хора като мен след ремисия живеят 8-9 г. Продължавам да съм болен, но стискам зъби. Постоянно съм по лекари, старая се да не притеснявам близките си. И понеже знам, че всеки ден ми е като подарен, с жена ми сме си забранили да се оплакваме“, споделя последният останал жив от славното трио „Бо Бо Бо“.

Жена му Светла също имаше онкопроблем преди него, но успя да влезе в ремисия и сега му дава кураж да се пребори и той. Грънчаров е гласувал пълно доверие на дъщеря си тя да реши къде и как да се лекува. Красивата Мария е най-оптимистично настроена в цялото семейство и вярва, че чудото ще се случи и баща й ще пребори едно от най-коварните заболявания.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук