Трагедията я е съсипала, никой не знае за това! Най-известната българска звезда е загубила детето си

0
1204

Светлана Тилкова – Алена призна, че Ванга й спасила живота, астроложката едва преживяла голяма лична трагедия

Алена преживява преди години тежка лична трагедия. Астроложката на звездите загубила първородното си дете. Тя разкрива, че ако не била баба Ванга едва ли щяла да оцелее след трагичната случка, която бележи живота й.

Ясновидката не я лекувала, нито пък й гадаела.


Тя й говорела с мъдри думи, както самата Алена днес говори на другите. Баба Ванга й казвала и я поучавал, че ако детето й е оцеляло днес щяло да бъде с болен бял дроб и тя като майка много ще страда.

Пророчицата я върнала към живота с думите си, че ще има още едно дете. На раздяла й заявила, че след две години я очаква кръщене.

Само две години след срещата им Светлана Тилкова ражда сина си Мартин. Гадателката й дала сили да продължи напред и да посрещне наследника си.

Алена разкрива, че не по-малко от 12 врачки мамят хората от името на Ванга. Тя смята, че може й да са повече, но на нея толкова са й известни, предават от pik.bg.

След смъртта си петричкият феномен имала право на избор – да се прероди на нашата планета, да остане безплътна на енергийно ниво или пък да се прероди на друга палнета, по-развита и цивилизована от нашата.

Само, че преди прераждането духът трябвало да се пречисти и да направи анализ на последния си съзнателен живот. Това щяло да трае стотици години или хилядолетия. Духът на Ванга обаче спрял да се връща на Рупите, казва Алена. Той бил омерзен, че името на Ванга било превърнато в стока.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук