Трагедия! Емилия каза КРАЙ на пеенето: Това, което разкри току-що певицата преобръща всичко за катастрофата!

0
2256

В траур изпадна фолкпевицата Емилия след смъртта на доведения си син Феди. В личната си страница във Фейсбук изпълнителката написа прочувствени думи, от които струяха безкрайна мъка и жалост по без време отишлото си от този свят 19-годишно момче.

Емилия, годеникът й Жорж и синът му Феди катастрофираха в четвъртък миналата седмица на магистрала „Тракия“.

Феди управлявал колата, която изневиделица попаднала в аквапланинг, което е пълна или частична загуба на сцеплението, предизвикана от наличието на воден слой, отделящ гумата на автомобила от пътната повърхност.

Емилия и Жорж се отърваха с леки травми, но Феди беше в тежко състояние и в неделя издъхна в столичната болница „Света Анна“, пише Пик. 19-годишният младеж бе в крайно тежко състояние със сериозно увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите още тогава бяха песимистични, припомня столичен ежедневник.

„Отиде си едно прекрасно, възпитано, добро и с огромно сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си – Деспина. Отиде си едно прекрасно дете, което беше прието в най-престижния университет в Бостън и имаше мечти за бъдещето си, но Господ реши друго… Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??? Може би никога няма да намерим отговора на този въпрос“, написа емоционално Емилия, която не може да скрие сълзите си от болка по трагичния инцидент.

„Не са верни нещата, които се изписаха по медиите, и нещата, които се казаха по телевизиите!!! Пътувахме нормално и спокойно, със скорост не повече от 110 км в час и неочаквано попаднахме на аквапланинг, който предизвика тази тежка катастрофа…“, заяви още изпълнителката, която е с гръдно-коремна травма и без опасност за живота. Любимият й Жорж бе настанен в отделението за лицево-челюстна хирургия с обработени травми, без опасност за живота.

Изповедта на Емилия продължи с препратки към Светото писание. „В Библията пише: „Не пречете на децата да дойдат при мен, защото е тяхно Царството небесно!!!“. Казват, че ако Господ те обича, те прибира млад при него от този греховен свят!!! Времето не лекува, но показва пътя, по който трябва да продължим… Трудно е да си СИЛЕН в такъв момент, трудно е да продължиш в такъв момент, но трябва да го направиш заради всички останали, които обичаш и които те обичат – дължиш им го… И ние ще продължим…“, написа самонадъхващи слова фолкпевицата.

„Федка, почивай в мир – ние ще продължим живота си, но не без теб… Ти винаги ще си с нас навсякъде!!!“, завърши прочувствената изповед на Емилия, която има две деца от бизнесмена Коко Динев и допреди няколко месеца бяха заедно.

Покрай трагедията всички участия на фолкпевицата са отменени. „Пуснахме официално съобщение, че Емилия временно няма да има професионални ангажименти. Правим го не само заради собствениците на дискотеки, които са направили своите планове, но и заради почитателите, които са се надявали да видят певицата. Тя ще се завърне на сцената, когато реши. Единствено от нея зависи“, коментираха от музикална компания „Пайнер“, която продуцира певицата.

Емилия получи емоционална подкрепа както от феновете, така и от колегите си. Фолкпевицата е получила десетки обаждания от близки и приятели, които са й изказали съболезнования и са й пожелали да има сили да пребори трудния момент за семейството си. Изпълнителката е признала, че ще продължи да живее най-вече заради двете си деца – Иван и Мира. Отрочетата от връзката й с Коко Динев живеят с нея и разчитат на подкрепата на популярната си майка.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук