Трайчо Трайков фаворит в РБ за кандидат-президент

0
1289

Общинският съветник и ексминистър на енергетиката Трайчо Трайков се очертава като фаворита на РБ за кандидат-президент. От останалите в надпреварата претенденти той получил най-много гласове в социологическото проучване, което десните си организираха, съобщиха  източници от обединението.

Най-голямо мнозинство сред анкетираните събрал всъщност проф. Огнян Герджиков, който обаче с отворено писмо отказа да бъде номинация на РБ за „Дондуков“ 2.

Второто място също е за излязъл от надпреварата кандидат – Димо Гяуров, който бе посрещнат на нож от СДС при изслушването на „Раковски“ 134.

Така с около 11% на трета позиция, но и водеща при тези обстоятелства, се подредил Трайков.

Далеч след него с по 3-4% били проф. Велислав Минеков, ген. Съби Събев и депутатът Гроздан Караджов. Последният, щом научил резултатите, публично се ядосал за слабата подкрепа, като настоявал, че се скъсал от работа цяла година, без това да бъде оценено. На дъното в допитването бил лидерът на НПСД Корман Исмаилов.

Резултатите от проучването ще бъдат обсъдени утре от лидерите на РБ на поредна сбирка на „Раковски“ 134, на която се очаква да бъде взето и окончателното решение за кандидат-президента. Настроенията вече масово клонели именно към Трайков./монитор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук