ТРЕВОГА! Пловдивчани ужасени след терора: Имаме синове и дъщери в Англия! (ВИДЕО)

0
330

Фейсбук прегря от коментари на пловдивчани, чиито деца учат и работят във Великобритания. Наш читател, съкрушен от терористичния акт в Манчестър, при който загинаха 22 души, а повече от 50 бяха ранени, изля мъката си в прочуствено писмо до Марица.

Ето какво ни написа Иван Кашински: „Добро утро на всички,  но утрото не е добро след терористичния акт в Манчестър. Явно вече няма сигурност никъде и с нищо не може да спреш камикадзетата. Нямам думи за това как един болен мозък, захранен с подобна идеология, може да застраши живота на толкова млади хора. Та това са предимно деца! Защо точно те? Какво са виновни тези невинни деца, дошли да слушат своята любима изпълнителка?

Терористите нямат лица и душа… идеологията им е фанатично изкривена и повредена. Там човешкото същество е една биологична единица, а човешкото поведение в едно наистина развито и демократично общество, каквото е британското, заслужава много справедливост.

Сигурно ви се струвам много краен, но това са реалностите в днешният свят, изпълнен с предизвикателствата на глобалният тероризъм. Нека тези хора отидат да се доказват на бойното поле – в Сирия, Ирак, Йемен.

Много от нас имат синове и дъщери, които работят и учат в Великобритания и допринасят за едно ново начало в европейското ни и световно развитие. Затова трябва и можем да се борим с тези фундаменталисти с всички сили и средства. Изказвам моите най-искрени съболезнования на всички роднини и близки на загиналите и ранените. Нека сведем глави в този лош ден за света.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук