Треньорът на „Байерн“ обеща по-добра игра срещу Ростов в Шампионската лига днес

0
1224

„Байерн“(Мюнхен) вече си гарантира излизането от групата в Шампионската лига, но няма да пази сили в предстоящото гостуване на Ростов

Двубоят е в сряда от 19:00 часа. През изминалия уикенд германците допуснаха първа загуба на домашна сцена след 0:1 срещу „Борусия“(Дортмунд) и треньорът Карло Анчелоти отнесе критики.

“Срещу Дортмунд ни беше много трудно. Започнахме силно и се опитвахме да задържим нивото. Това не беше слаб мач за нас, но съм убеден, че утре срещу Ростов ще се представим още по-силно”, обеща италианецът.

Мюнхенци са втори в групата – на 3 точки зад „Атлетико“(Мадрид), и ще искат да завършат първи, за да имат евентуално по-лек жребий за осминафиналите. Руснаците и ПСВ Айндховен пък са с по 1 точка и ще се борят за класиране за Лига Европа.

“Ще се изправим срещу съперник, който е добре организиран в защита и разполага с много силни изпълнители в атака, продължи Анчелоти. – Няма да ни бъде лесно, защото Ростов се представи на висота срещу „Атлетико“. Тук сме, за да покажем най-доброто от себе си, независимо дали времето е топло или студено”.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук