ТЪЖНАТА СЪДБА НА ЕДИН ОТ НАЙ-БЛИЗКИТЕ НА СЛАВИ ТРИФОНОВ

0
1963

Водещият Слави Трифонов пълни хладилника на ромския славей Сашо Роман

Певецът Сашо Роман си е намерил благодетел в лицето на Слави Трифонов, който повече от 20 години не спира да го покровителства с финансова и морална помощ – пише в. „Уикенд“. Именно водещият от Би Ти Ви е човекът, който измисля прякора на ромския певец и вече 2 десетилетия наред му урежда участия и му помага в много трудни житейски ситуации – отбелязва изданието.

Слави Трифонов и Сашо Роман се запознават в зората на 90-те, когато ромът ненадейно попада в бенда на Дългия. През 1994 г. музикантът официално започва да свири като тромпетист в „Ку-ку бенд“, където обаче не изтрайва дълго време. На следващата година той стартира самостоятелната си музикална кариера, продуцент на която е именно Слави.

Певецът не крие, че няма образование и трудно говори български език. От жал, че го е оставил на улицата обаче, оттогава насам Слави Трифоновсе се е превърнал в първи благодетел на 63-годишния Сашо Роман. Дългия редовно му давал пари на ръка или пък пращал хора от екипа си, които да му пълнят хладилника. През последните години изпълнителят на „Побелях и остарявам“ преживя 2 инсулта, като лечението за тях бе покрито от Слави. Миналата зима пък жената на Сашо се разболяла от тежък грип и отново Трифонов купувал скъпи антибиотици и лекарства – пише „Уикенд“.

bradva.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук