ТЪРСЯТ ГАЛЯ ОТ „КАРИЗМА” ЗА НЕПЛАТЕНИ СМЕТКИ! ПУСКАТ Й МУТРИ, НА КОИТО ПЛАЩА ДЪЛГОВЕТЕ СИ СЪС СЕКС!

0
1092

В шоубизнеса вече има ново правило: Ако Галя от „Каризма“ иска да работи с теб, накарай я да си плати предварително! Певицата, която в последно време може да бъде видяна като сътрудничка на Ивана в „Гласът на България“, си е спечелила незавидна слава сред снимачните екипи в родния шоубизнес. Според запознати певицата е издирвана от цяла орда режисьори, оператори, осветители, озвучители, пиротехници и други асистенти, заради стари сметки. Галя Каризмата дължала сериозни суми на всички тях, но по една или друга причина непрекъснато “забравяла“ да им плати.

„Сменила си е телефоните и е неоткриваема. От февруари я чакаме да даде хонорарите, които ни дължи, но тя няма такова намерение.“, коментират измамените снимачни екипи и разказват, че с платените от спонсорите суми звездата си устроила околосветско пътешествие. А по време на снимките изисквала най-скъпия и ефектен начин за заснемане на сцените, но далеч не бързала да си плати за него.

Това направо вбесило някои от “запалените” служители, които прибягнали до нов метод. Пратили й мутри! Дебеловратите момчета трябвало да сплашат Галя и тя да започне да изплаща част от дълговете си. Но заради охолния живот, който водела, това било невъзможно! Затова мутрите преминали на план “Б”. Искали от Галка секс услуги като компенсация за загубите на шефовете им. Според нейни приятелки певицата била доволна от така стеклите се обстоятелства, защото тя обичала секса и това я удовлетворявало!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук