Тhe Dire Straits Experience триумфира в Европа

0
1356

Вече са изчерпани най-скъпите билети за шоуто им в русенската БУЛСТРАД АРЕНА

 Шоуто на The Dire Straits Experience е в разгара си! Вече месец легендарната група е на европейско турне във Великобритания, Холандия, Белгия и Румъния. Концертите се радват на огромен интерес от страна на публиката и много от предстоящите дати са изцяло разпродадени.2

Снощи се насладихме на The Dire Straits Experience – последната от великите супергрупи, чието наследство е толкова значимо, че е бетонирано в колекцията на меломаните“ – пише за шоуто британската преса. „Седемте виртуозни музиканта с лекота забавляваха публиката цели два часа, като пресъздадоха магията на специфичния и дори натрапчив звук на Dire Straits“ .

На 21 март от 20:00 часа българските фенове на групата ще се насладят на The Dire Straits Experienceразтърсващ двучасов лайв в русенската БУЛСТРАД АРЕНА.

Най-скъпите билети за шоуто вече са изчерпани и верните почитатели нямат търпение да се срещнат с виртуозните музиканти и членове на оригиналния състав Chris White и Chris Whitten.3

Ще изпълним всички парчета, които българските фенове очакват от нас. Всичко, което олицетворява Dire Straits – Money for Nothing, Sultans of Swing, So Far Away, Walk of Life, Brothers in Arms, Private Investigations, Romeo and Juliet, Tunnel of Love, Telegraph of Road и много още. В сетлиста сме включили и произведения от ранните години на бандата. Шоуто ще бъде страхотно!“, разкри за феновете саксофонистът Chris White. Пред  българските медии той сподели, че десетилетия след началото се чувства по абсолютно същия начин, когато изпълнява вечните хитове на групата пред публика.

На сцената заедно с Chris White и Chris Whitten ще се качат виртуозите Terence Reis – вокал и китара, Tim Walters – китара и вокали, Paul Geary – бас и вокали, Simon Carter – пиано, орган и клавири, Daniel Schogger – пиано, орган и клавири.

Концертът им в русенската БУЛСТРАД АРЕНА ще е единствен в България.

Билетите за концерта на The Dire Straits Experience се продават на цена от 30 до 60 лева, в мрежата на Еventim.bg, Office 1 Superstore, Техномаркет, Технополис, OMV и Пикадили и на касата на БУЛСТРАД АРЕНА, която работи всеки делничен ден от 15 до 19ч.4

The Dire Straits Experience се осъществява с медийната подкрепа на Actualno.com, Offnews.bg, Bulgariautre.bg, Werock.bg, Dnes.bg, Topnovini.bg, Sportal.bg, Metalhangar18.bg,  Kafene.bg, Delta TV, Радио „Шлагер“, TVN, Ruse-news.bg, Akcent.bg и вестник „Утро“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук