Ужасяващата история на една упоена туристка: Събудих се в легло с куп голи непознати мъже (18+)

0
2305

Жената не можела да помръдне докато се гаврели с нея – смята, че е упоена

Забавна петък вечер за 44-годишна жена в австралийски крайбрежен курорт завършила ужасяващо. Дамата, чието истинско име не се съобщава, а ползва псевдонима Мишел, разказва как след прекаляване с алкохол се оказала обградена от петима мъже и изживяла неописуем кошмар, съобщава „Дейли Телеграф”.

Ето нейната история:

Мишел се забавлявала в курорта с четири свои приятелки. Те вечеряли в местна кръчма и след като обърнали няколко питиета на бара, се насочили към друга кръчма в града. В нея жените си прекарвали добре, слушали как на сцената свири и местна рок банда. „Имаше много туристи в града, но все още познавах твърде малко хора, сред тях и сина ми, който беше със свои приятели. Говорех си с тях цялата нощ”, разказва Мишел.

По думите й, тя обърнала няколко питиета, но далеч не била пияна. „Със сигурност бях пийнала, но си знам границите и си намерих мястото, както винаги правя”, казва тя.

В бара влязла компания непознати мъже. Единият от тях се приближил и предложил на дамите да им купи питие, но всички отказали. Той, обаче, продължил да настоява и да се навърта наоколо. „По-късно вечерта помня, че той се приближи и ми подаде чаша с питие. Предполагам, че съм го изпила, но всъщност не си спомням да съм го правила”, обяснява дамата.

След като приятелите й си тръгнали, тя продължила да купонясва в ноще клуб със сина си и неговите приятели. „Планирах да изпия още едно и да се прибера. Помня как се качвах по стълбите в клуба, а след това имаше група мъже, които изглеждаха смътно познати. Сещам се и че имаше почерпка за всички, когато пристигнах, но не помня да съм пила”, споделя тя.

„Когато синът ми ме видя да си тръгвам от клуба, той каза, че видял двама мъже близо до мен. Попита ме: „Мамо, какво правиш?”, а аз очевидно съм му отговорила, че ще си взема такси. Но това не си го спомням, нито че си тръгвам от клуба, или каквото и да е друго, докато не се събудих в някаква хотелска стая”, разкрива Мишел.

Когато тя се събудила, осъзнала, че се намира на легло, заобиколена от голи мъже. Те се редували да проникват в нея и да се гаврят с нея. Ефектът от опиата, който тя смята, че е взела, започнал да се проявява, карайки я да се чувства немощна, да припада и да се връща в съзнание няколко пъти. Жената не била в състояние да помръдне на леглото.

„В един момент повръщах толкова силно, че мислех, че ще умра. Спомням си един от тях, който държеше главата ми над тоалетната чиния. Освен това се и подмокрях, но нямах никакъв контрол над тялото си”, споделя страданията си Мишел/

Независимо от ужасното състояние, в което се намирала Мишен, мъжете продължавали да я насилват и нищо не можело да ги спре. Напълно изтощена и смазана, Мишел можела да се раздвижи едва на сутринта. Тя си събрала нещата и тръгнала да излиза от стаята, а един от насилниците й казал: „Благодаря ти, че беше такова голямо развлечение за нас”.

„Как можех да им обясня цялата извратеност на всичко, което те причиниха на тялото ми, което беше в полусъзнание, след като имах само бегли проблясъци на спомени”, възкликва тя.

В момента Мишел си сътрудничи с властите, за да им помогне да заловят тези мъже и те да бъдат наказани. „Искам да погледна всеки от тях в очите и да ги попитам: „Какво удоволствие получавате от секс с жена в безсъзнание?”, заявява тя.

Мишел разказва историята си пред австралийските медии, за да окуражи жертвите на подобни престъпления да подават оплаквания в полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук