УЖАСЯВАЩИ ПОДРОБНОСТИ ОТ ХИТРИНО! Токът в цялото село е спрян, бензиностанциите не работят! От цистерните изтича газ, който ще бъде замразяван и трошен, за да няма взрив

0
1331

Всички улики от инцидента са били напълно унищожени при адския взрив

Общо 12 аварирали вагона има в центъра на Хитрино – 9  от тях са пълни с  пропилен, осталите 3 с пропан – бутан. Една от цистерните е била пропукана, имало е изтичане на газ и по тази причина цяла нощ тя е била охлаждана. Има теч на газ и от още една цистерна. С настъпването на деня и повишаването на температурите, има реална опасност от обгазяване.

По неофициална информация на Нова, в селото и наоколо електричеството е спряно, близките безиностанции са затворени и не работят. Газът ще бъде замразяван и трошен на парчета, за да няма и минимална възможност за взрив.

Всяка искра може да бъде фатална, затова служителите при извършването на всички тези действия трябва да бъдат изключително внимателни.

Другата информация, която стана ясна днес, е че всички улики от инцидента са били напълно унищожени при адския взрив, затова на разследващите органи ще бъде много трудно да установят истинските причини.

pik.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук