УЖАСЯВАЩО! Баневи блудствали с млада юристка! Захвърлили я упоена до… (СНИМКИ)

0
1814

В жесток скандал с блудство, малтретиране и побой върху младо момиче, са забъркани имената на милионерите Николай и Евгения Баневи, за които стана ясно, че държат парите си в офшорки в Панама. Според справка в полицейските масиви младата юристка на охранителна фирма VTA Ева Петева е била жертва на семейството.

Според преписката ужасяващото престъпление е извършено в ранните часове на 26 март, когато Ева е била изхвърлена в безпомощно състояние от имението на семейството и същата е потърсила помощ от случайни охранители на съседен имот. Според разказа на младото момиче тя е била упоена, изтезавана и бита от семейството, за което си спомня на един по-късен етап. Към онзи момент е била с разпокъсани дрехи и в пълен шок.

След инцидента й е издадено медицинско удостоверение, което потвърждава, че по тялото й има множество синини и охлузвания със съмнения за сексуална интервенция. Мотивите са неясни и тепърва ще започне задълбочено разследване.

Екип на BNews се свърза с Николай Банев. „Не познавам такава дама. За първи път чувам за такъв случай, камо ли името. Може би на по-зряла възраст избиват тийнейджърски комплекси, но аз категорично не познавам това момиче“, заяви Николай Банев и шеговито допълни, че до себе си „има достоен пазач“, визирайки съпругата си Евгения.

Познават ли се изобщо Ева Петева и семейство Баневи, откога и защо, остава загадка. В профила на младото момиче във Фейсбук от 2014 г. има публикувана снимка с многозначителното заглавие „Аз, Ти и Той…“:

По случая със семйство Баневи работи екип от СДВР, а Ева е под наблюдение от психолог.

Източник: bnews.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук