Ужас в Пирогов! Сестра в Пирогов бие оперирана пациентка! Крещи: „Млъкни ма, дрисло!“

0
1865

За ужасяващ случай в „Пирогов“ разказва пациентка. Вяра Димитрова твърди, че е била пребита в здравното заведение и то от операционна сестра, която й ударила няколко шамара и се разкрещяла: „Млъкни ма, дрисло!“ Младата жена е подала сигнал в прокуратурата и до ръководството на „Пирогов“, разкрива самата тя на профила си във Фейсбук. Ето какво още разказва, публикува Блиц 

„Искам да ви разкажа шокираща случка от преди няколко дни. Наложи ми се по спешност да бъда приета и оперирана в „Пирогов“ (доста голяма киста на яйчниците).

Препоръчан доктор, избор на екип, всичко както си му е реда.

Мина операцията и след като ме пускаше упойката, операционната сестра трябваше да ми бие обезболяващо. Бях все още завързана за операционната маса, но не издържах на болката и се разпъшках „ох, боли ме“, а операционната сестра ми отвърна: „млъкни ма, дрисло“ и направи опит да ме удари.

Мръднах се леко, доколкото ми позволяваше положението. Казах ѝ, че ще си охкам и пъшкам колкото си искам, защото все пак съм в операционната, а не в манастира. Видимо разгневена, застана над главата ми и ми удари 3-4 силни шамара и започна да ме обижда и заплашва. Започна да ми обяснява дали знам коя е тя, на кой е сестра и какво щяло да ми се случи. Дори си записа имената и адреса ми от документите.

Изпаднах в шок, не можех да повярвам какво ми се случва, а бях безсилна, с адски болки и завързана. Имаше една санитарка която стана свидетел на всичко това. Преместиха ме в стая … ревяща.. изчаках сутрешната визитация и се оплаках на д-р Джунков (началник отделение на Спешна гинекологична хирургия) и отговорът беше, че ще провери случая. Неочаквано след няколко часа се появи отново въпросната сестра да ми се извинява и да ми се обяснява,че била афектирана имала си лични проблеми. Поиска ми прошка, била съжалявала. Пуснах жалба в „Пирогов“ (имам и входящ номер). Ако не откликнат, ще сезирам съответните медии и органи на реда, няма да оставя нещата така. Утре това може да бъде моето дете или вашето!“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук