Ужас! 20-годишно момиче почина при зверска касапница край Враца (УЖАСЯВАЩИ СНИМКИ 18+)

0
1518

20-годишна жена от монтанското село Медковец почина при зверската катастрофа на обхода на град Враца. Пътният инцидент, в който са участвали ТИР и БМВ, стана около 17 часа в петък.

Камионът е пътувал в посока Ботевград, когато идващата насреща кола се завъртяла на мокрия път и се ударила челно в него. В германския автомобил са пътували момче и момиче на около 25 години.

Лекарите в спешния център са направили всичко възможно, за да спасят момичето, но многото травми били несъвместими с живота, пише BulNews.bg.

Продължава битката за живота на 21-годишния шофьор от Враца, който е управлявал лекия автомобил БМВ. Първоначалната информация беше за получени травми само в долните му крайници, но допълнителните изследвания са показали още куп тежки травми.

Две линейки, пожарни и полиция проведоха спасителна операция, за да извадят двете тела от смачканата кола. Още тогава беше ясно, че момичето е тежко пострадало, докато момчето беше извадено в съзнание. По неофициална информация младото момче не е имало книжка.

Шофьорът на камиона разказа, че лекият автомобил е излязъл с голяма скорост от завоя и вероятно заради внезапно натиснати спирачки той се завъртял на пътя. Тираджията видял отдалеч летящото срещу него БМВ и почти успял да спре встрани от пътя, но въпреки това последвал жесток челен удар.

Часове след тежкия инцидент пристигна специализирана техника, която изтегли смазания ТИР.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук