Уникално пречистване на тялото: Ще Ви освободите от болки в гърба, врата и ставите

0
1814

Ясно е, че всички токсини в тялото създават тъга и поради това е важно да се почисти тялото от токсини .

Съществуват различни методи за детоксикация и успешни начини за пречистване на тялото . Но нито един не е толкова ефикасен, колкото е детоксикацията на организма с ориз , пишат от lekuvai.bg.

Вземете обикновен ориз в количество толкова, на колкото години сте 35 г.

вземете 35 супени лъжици.

Измийте и го поставете в стъклен буркан. Напълнете съда, с топла вода, затворете капака и го оставете в хладилника. На следващата сутрин източете водата. Вземете една лъжица ориз и я сгответе 3-4 минути без сол (в обикновена вода).

Яжте ориза на празен стомах, за предпочитане сутрин. Попълнете останалия ориз отново с вряла вода и оставете съда, в хладилник до следващата сутрин.

Повторете тази процедура за почистване на тялото всеки ден, докато не изядете целия ориз.

Тайната на този метод се състои в зрънца ориз, които имат кристална структура. Когато зърната са потопени във вода нишестето се отстранява и клетките се появяват. Оризът се вари в червата, а не в стомаха, така че неговите зърна действат като амортисьор. С този метод червата, кръвоносните съдове, ставите и други части на тялото се освобождават от токсини, тежки метали и други вредни вещества. Пречистването на тялото с ориз помага на организма да се нормализира и регулира теглото . След лечение, не само ще се чувствате по-здрави, но и по-млади. Това е едно условие: след приема на ориз сутрин се препоръчва нищо да не се яде или пие най-малко 3 часа.

След това почистване, болките в гърба, врата и ставите изчезват. Ефектите на лечението не са текущи, а постепенни. След две седмици, започва почистването на тялото. И ще забележите, токсините ще бъдат изхвърлени чрез урината и изпражненията. Цвета на урината ще се промени.

Не забравяйте да пиете много течности- поне 2 литра вода дневно. Най-добре е да пиете вода и зелен чай.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук