УРАГАН В ДЕЙЛИ … РЕКЕТИРАТ ГЛОРИЯ С ПОРНО НА ЩЕРКА Й

0
4029

Още преди година. стотици интернет потребители останаха втрещени, след като в мрежата се появиха снимки на младо момиче в предизвикателна поза с ръка между краката, което поразително много прилича на непълнолетната щерка на фолк певицата Глория – Симона Загорова. Горещият фотос породи огромна лавина от коментари, които подхождат повече на някоя известна порно звезда, отколкото на 17-годишна ученичка.Gloria-Simona1-300x228

Основно в мрежата се заговори, че вече е крайно време Глория да се превърне в истински строга майка, а не само да се прави на такава, докато дъщеря й провокира, както намери за добре.

Според хора от светското общество, това не е първият път, в който Симона показва прелестите си на тълпата. Първият й опит датира още отпреди две или три години, когато се снима сама с телефона си пред огледалото.

„Само да си свалиш гащичките и ще те изпапкам цялата”, е само една от репликите, които разгорещени мъжаги адресираха към предизвикателната Симона. Голямата част от коментарите не е удобно да бъдат предадени, защото на практика граничат с откровени порно предложения.Част от близките на Глория са категорични, че тя сама дори и не подозира за безчинствата на дъщеричката си в интернет. Според тях малката има огромно желание да стане певица като майка си, но вместо да набляга на пеенето е решила да действа по нестандартния начин, който със сигурност ще я направи известна. Други пък предполагат, че и този път става въпрос за фотомонтаж и въпросното порно всъщност не е на Симона.gl

В тази връзка се появи и доста стряскащ слух в медийното пространство. Ако досега Глория се справяше с коментарите и подмятанията около дъщеря й, то от известно време насам не можела да си намери място от притеснения и тревоги. Нейни близки твърдят, че нещо я тормози или по-скоро някой, но не могат категорично да определят какво се е случило всъщност. По-запознати обаче разкриват, че именно „изявите” на дъщеря й ще й „изядат главата” – Глория била рекетирана от неизвестни лица, че ще пуснат порно клип с дъщеря й в медийното пространство, издават те. Известната певица изпаднала в ужас – не защото я притеснявал поредния скандал, свързан с името й и с детето й, ами защото вероятността такъв филм да съществува в действителност била голяма. Жесток скандал се разразил между Глория и щерка й, като друга коментираната тема във фолксредите от последните дни носи, че Глория била безкрайно изнервена от все по-честите контакти на Симона с баща й Илия Загоров. Както е известно, Глория и Илия не живеят заедно от години и отношенията им са по-скоро хладни.

глория и илия загоровВ последните месеци обаче малката се сближила здраво с татко си, която я подкрепял за музикалната й кариера.

„Симонка и Илия се чуват всеки ден и се виждат задължително няколко пъти в седмицата. Преди не е било така, тя отрасна изцяло в сянката и под контрола на майка си. И сега Глория се притеснява, че детето минава в лагера на баща си”, описват ситуацията колежки на фолкбомбата.

Според тях Глория е стигнала до крайности и направо е забранила на Симона да се вижда със Загоров без нейно позволение.

Това взривило още повече крехките чувства на тийнейджърката, която се сопнала на родителката си, че вече е голяма и ще си прави, каквото поиска.

„Симона е решена на крайности, за да отстоява независимостта си. Дори е способна да зареже майка си и да отиде да живее с Илия”, твърдят информирани от бранша. Само това липсваше на Глория, след всичко, което преживя с и заради дъщеря си – да я зареже!

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук