Ученици от ПМГ „Яне Сандански“ накараха родния Гоце Делчев отново да се гордее с постиженията на младите си хора

0
2256

Грамоти за постигнати отлични резултати на шестокласниците Райна Бухлева и Мехмед Капанък в Националното състезание „Ключът на музиката“

Първи радост в ПМГ „Яне Сандански“ донесоха учениците от 6.клас  Райна Бухлева и Мехмед  Капанък  с преподавател Лиляна Сейрекова  взеха участие в Националното състезание „Ключът на музиката“, който се проведе в Музикалната Академия в гр.Пловдив. Те са отличени с  Грамоти за постигнати  отлични резултати в състезанието.

Поредното си лично отличие и престижно отличие във витрината на ПМГ „Яне Сандански“ завоюва Даниела Георгиева. Шестокласничката се завърна у дома с Диплом и Златен медал в Националния детско-юношески  конкурс „Орфеева дарба“. Те бяха постигнати в София, където се проведе  Национален детско-юношески конкурс  с международно участие за музикално изкуство „Орфеева дарба“, раздел народно пеене. Ученичката Даниела Георгиева  от VI клас се представи отлично и спечели Диплом и Златен медал в трета възрастова група с вокален педагог Лиляна Сейрекова, която бе отличена с  Диплом на преподавател  за високи творчески постижения с участниците – лауреати в поп и народно пеене.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук