Феновете замръзнаха в шок! Разделяме се с Преслава!

0
24093

Преслава се разделя с феновете си за неопределено време!

Преслава слиза от сцената. Хитовата изпълнителка се прощава с феновете и със сцената. Поп фолк дивата на „Пайнер” снощи разтърси чалготеката в Пловдив.

Там тя пя на изпращането на абитуриенти. Заведението бе толкова натъпкано, че бременната изпълнителка едва се добра до сцената.

Гласовитката от Добрич се появи пред феновете си в доста стилен тоалет. Преслава се бе барнала в черен клин, който бе впит по тялото й и с туника без ръкави.

Дрехата бе в същия цвят като панталона й. Въпреки напредналата си бременност поп фолк дивата изглеждаше супер с*кси.

На сцената Преслава бе доста закачлива, подвижна и много весела. Изпя песните си със страст и с много плам, а почитателите й я дариха с много поздрави и адмирации.

Сцената определено ще й липсва през следващите месеци, в които гласовитката ще се отдаде на майчинството и на грижи по първото си бебе, пише разкрития.ком.

Припомняме, че Преслава ще роди от приятеля си Павел Лазаров след около два месеца. Двамата са заедно повече от две години и сега ще се стават родители.

Това е първото дете на певицата, която имаше серия неуспешни връзки преди да стане официална приятелка на бизнесмена от Северозапада.

След като забременя и стана ясно, че очаква дете, певицата се премести в апартамента на гаджето си в столицата.

Въпреки непрекъснатите клюки за раздели Преслава се чувства щастлива с бащата на първото си дете Павел Лазаров.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук