„Фокс нюз“ с шокиращи разкрития за известен човек от САЩ, който стои зад К-19

0
2701

Целта на доктора е била никой в света да не се усъмни, че вирусът може да е плъзнал от лабораторията

Първата работа на главния здравен консултант на Белия дом Антъни Фаучи, след избухването на пандемията, е била да заличи следите си към лабораторията в Ухан. А втората – да води безконечни разговори с Бил Гейтс.

Това разкрива Такър Карлсън от „Фокс нюз“, след като с колегите си е прегледал хилядите страници с писма от служебната поща на Фаучи, които изтекоха тази седмица, пише „Флагман“.

Целта на доктора е била никой в света да не се усъмни, че вирусът може да е плъзнал от лабораторията.

А причината – понеже той самият е бил свързан с нея, като е финансирал разработването на коронавируси, подобни на сегашния ковид, и начините как да се увеличи тяхната заразяемост.

Либералните медии премълчаха скандала с имейлите или го отметнаха с неглижиращи заглавия. Те мълчат за него и до момента

Човекът от китайска страна за свръзка с американците била д-р Ши Шън-ли. Тя е известна с прозвището си „жената прилеп“, идващо от нейните основни занимания – доразработването на вирусите, с които се заразяват прилепите.

Ши Шън-ли, известна още като Жената прилеп, в действие

Още в началото на пандемията д-р Фаучи е излъгал основните технологични гиганти, като Туитър и Фейсбук, че имало консенсус между учените, че вирусът е тръгнал от панголин – люспесто животно, подобно на гущер.

Това е причината техните факт-чекъри – група от хора, съставена по неясно какви критерии, които се занимават с проверка на фактите в публикациите из социалните мрежи, да блокират потребители, които изразяват съмнения, че коронавирусът е изпуснат от Института по вирусология в Ухан.

Едва сега, след като писмата от и до Фаучи излязоха на бял свят Фейсбук и Туитър обявиха, че вече нямало да трият подобни публикации.

Втората линия на скандала е свързана с ваксините. Според „Фокс нюз“ най-новите изследвания показват, че хората, преминали през ковид, не са заразни, а също притежават стабилен имунитет.

Защо въпреки това Антъни Фаучи, а покрай него и останалите, назначени да борят вируса в другите страни по света, водят такава агресивна кампания за ваксинация? „Ето ви една причина, посочва Такър Карлсън – повече от две дузини от писмата от и до Фаучи са с Бил Гейтс.

Дали пък той не печели от действията на Фаучи?“

Такър Карлсън

Въпреки огромния скандал, който може би ще повлече прокурорски обвинения срещу Фаучи и съучастниците му, той е все още на поста си, а световната общественост почти не разбра нищо за въпросните имейли.

Причината е, че изданията по света, у нас – също, продължават да ползват като източници на информация либералните медии в Америка. А те предпочетоха да премълчат за писмата.

Тук можете да видите цялото разследване на Такър Карлсън с български субтитри.

https://www.vbox7.com/play:b32231cfa6

Читателите с IP адрес извън територията на България могат да гледат видеото с български субтитри в „Ютюб“. Предварително се извиняваме, ако междувременно порталът го блокира или изтрие:

blitz.bg

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук