Фолкпевицата Алекса: Ще отнема Гришо от Никол

0
1068

Изпълнителката призна, че много харесва хасковлията като мъж и откровено завижда на Никол, че дели едно легло с него.
Алекса похвали младия любовник за успеха му с жените.
„От спортистката Мария Шарапова премина на певици. Никол е много хубава жена и световноизвестна певица, но Гришо! И в България има хубави певици“, откровено сподели Алекса.alexa3

Певицата не се притесни да даде прогноза за връзката на Григор и Никол. Според пловдивската хубавица отношенията между Григор и Никол са пиар трик и разликата във възрастта им е
много голяма, за да бъдат заедно дълго. Според нея те скоро ще се разделят и тя ще се превърне в новата любимка на тенисиста с редица международни успехи.

„Гришо, и в България има хубави певици. Обърни им внимание, и ние заслужаваме хубави мъже като теб“, призова го изпълнителката, която се опитва по всякакъв начин
да привлече вниманието на известния спортист.alexa

Когато Алекса научила, че Григор Димитров ще играе демонстративен мач в България, веднага си купила билети за срещата.
Двубоят се проведе в края на ноември миналата година, а червенокосата красавица била сред зрителите в столичната зала „Арена Армеец“.
Тя взела за кураж със себе си колежката си Ванеса, като очаквала да има шанс да се срещне с любимеца си.
„Много исках да се видя на живо с Гришо и да си поговоря с него, но заради затегнатите мерки за сигурност това беше невъзможно.
Ванеса ми призна, че и тя много го харесва, но се надявам един ден аз, а не тя, да бъда жената до него“, признава Алекса.

alexa2

Изпълнителката не пропуска мачове на любимеца си и става в ранните часове на деня, за да наблюдава двубоите му от турнирите в Австралия.
Тя е леко разочарована, че Гришо отказа участие на ATP турнира в София, който ще се проведе за първи път у нас в края този месец.
Хасковлията няма да се прибере в родината си и ще разочарова стотици млади момичета, които искат да го зърнат на живо.
Вместо това той ще се подготвя в САЩ, като е твърде вероятно да бъде в компанията на новата си изгора.

Фолкпевицата коментира и случая с писанията под снимката на полуголата в леглото Никол, които бяха написани от стотици българи и иронизираха връзката на холивудската звезда с българина.
Някои от писанията бяха наистина пиперливи: „Когато излезеш с момък от малко известна страна и изведнъж половината държава ти става кум“, „По усмивката и блясъка в очите може да познаете кога една жена е била с българин“, „Искрено се надявам Гришо да е уцелил нея, а не мечето… че на моменти не уцелва като хората“, „Какво казва Никол на Григор след секс? – Кажи, баба, тенкю!“ (визирайки явно разликата във възрастта им), „Гришата май се е справил отлично с втория мач“, „Не лежи с мечето, ставай да режеш салатата на Гришката!“, „Мацко, знаеш ли, че ходиш с един от Хасково?“.

 

Според Алекса родната простотия няма край. „Ние в България и особено в нашата професия сме свикнали на такива вулгарни изказвания, но е доста глупаво да коментират по такъв начин.
В България завистта е по-голяма от това да бъдем по-позитивни и по-добри. Българите са комплексирани, а в чужбина са по-културни. В България всичко е позволено. Ние, певиците, сме жертва на обидите и това наистина е голяма травма, не е приятно със сигурност и ми става кофти, като виждам как български мъже говорят на една красива жена като Никол“, възнегодува Алекса. И допълни: „По повод голотата тя може да бъде пошла и българите харесват пошлостта, но аз искам да бъдем по-естетични и да се научим на някакъв хубав вкус в България. В шоубизнеса също трябва да има граница, която да не се прекрачва, защото нашата аудитория са и децата.“

Алекса нашумя в публичното пространство, когато стана ясно, че има близки отношения с Мис България 2014 Симона Евгениева. За тях имаше слухове, че са повече от приятелки. Също така певицата е една от най-провокативните и желани жени на попфолк сцената. Алекса потвърди специално пред екипа на „България Днес“, че е свободна и независима жена и всичките жълтини, че има богат приятел, са измислица. Сърцето й е свободно и очаква някой красавец и кавалер като Гришо да я плени.

Тя признава, че й се е случвало да й предлагат пари, за да си легне с някого, но при нея няма как това да се случи, защото държи да има чувства към човека до нея в леглото. „Няма красива жена, особено в тези среди, на която да не са й предлагали пари за секс. Предлагали са ми, но такива хора за мен са комплексари. Нямат други качества и се опитват да ме спечелят с пари. Такива хора са ми смешни“, коментира фолкфурията. И допълни: „Не допускам до себе си и мъже, които ще ме тормозят. Дори се учудвам, че съм го позволила преди време. Психически ме е натоварвал с болната си ревност от всички и всичко. Човек, който те обича истински, трябва да ти има на 100% доверие, а не да робува на предразсъдъци и да се вслушва в хорските приказки.“ Тя отрече и появилата се преди време информация, че има интимна връзка с роден политик. „Нямам интимна връзка с български политик. Имам приятел политик, когото много уважавам и му се възхищавам“, сложи край на слуховете изпълнителката.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук