Фурор! Новото гадже на Милен Цветков е млада гореща колежка! Изтекоха първи снимки, вижте!

0
1961

Милен Цветков се гушка с колежка, водещият в любовна афера с Даниела Анадолийска

Милен Цветков вече не крие, че в живота му има нова жена. Макар публично да не е обявил, че има ново гадже става ясно, че е опасно близък с красавицата Даниела Анадолийска. Която му е колежка и е редактор на неговото предаване.

Говори се, че двамата са непрекъснато заедно и на работното място и след това.

А ето, че и отпуската си карат съвместно. Вече втора година журналистът води хубавицата на море и сега били в Созопол.

От началото били съвсем сами, а после при тях дошли и други колеги от екипа. С които си прекарали чудесно.

Преди Милен Цветков не афишира, че с Даниела са били заедно на море. Тогава раните в сърцето на водещия след раздялата му с Ивета все още бяха пресни.

Снимка: Ретро

Краят на връзката им дойде в началото на миналата година, а само няколко месеца след туй Цветков хлътна по горещата си колежка.

Тогава пак я завел на море, но взел със себе си и сина си Боян. С когото рядко се вижда след като вече не живеят заедно с майка му.

Тази година обаче влюбените заминали сами на почивка без деца, които да им досаждат. Колегите им били наясно с по-специалните им отношения. Уж ги подкрепяли, но не липсвали и клюки зад гърба им.

Най-много се обсъждало дали Цветков ако връзката му с Даниела е сериозна ще се реши да има още едно дете. Тъй като дъщеря му Катерина скоро може да го направи и дядо.

Анадолийска пък все още нямала брак и деца, но със сигурност вече се замисля да свива семейно гнездо. Не е ясно дали ще остане с Милен тъй като отдавна й е известна неговата слава на голям женкар, предават от  retro.bg.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук