Хайде да дадем държавата на Слави!

2
3578
^E7FD1B3998FBD7E02D9B0DB1091E9D345BBF4C09166C07DB9B^pimgpsh_fullsize_distr
Колаж : Валентин ГАЙДАРОВ
автор : Веселин СТАМЕНОВ
автор : Веселин СТАМЕНОВ

…Иначе няма да спре да ни трови с негативизъм и омраза в ставащия все по-малък екран на Би Ти Ви- ТО …

Ченалова се сети, че съдебната система е гнила, след като я изхвърлиха от далаверата, актьори стават тролове, Бойко е виновен за това, че ви се е вкиснало киселото зеле, журналисти ще бъдат „опъвани“, който не се подпише е „тъп и прост селянин“,  всичко меродавно го казва само „Редколегията“ и най-свестните в тази държава са Слави, майка му и Сашо Дончев… Е, и Венелина Гочева заслужава малко „уважение“, щото преди време пускаше някой ред за Дългия в „24 часа”.

Иначе всичко друго под ножа! Е, поне, докато Слави не се включи в „играта“, в „схемата“, щото видимо не иска да оправи държавата, а да „оправи“ народа. А Дългото показа как „оправя“ с поведението си към жълтия Недялко Недялков. Поведение като на пораснало разглезено дете, чийто родители не му дават това, което поиска и то писка, писка, крещи, плюе жлъч, докато не му се угоди. И няма да спре.

На Слави определено му липсват първите 7 години в политиката, щото нито възпитание показва, нито взаимно уважение, папка му се и не се съобразява да го говори по телевизията.

Всъщност през годините кой успя да угоди на Слави? Ку-Ку бяха предатели, Костов – врагът, Любен Дилов – алчен, Росен Петров – нагъл… Имаше период, в който само Бойко Борисов беше хубав, е и Сашо Дончев, разбира се… Помните ли?!

Да-а-а-а, не помните, а именно Слави винаги ви и критикувал, че сте народ с много къса памет.

Как го хвалеше, как го целуваше, как го ближеше… и накрая  го опъна. Да му е за урок на Бойко. Ето защо е редно да дадем държавата на Слави. Щото така или иначе ще ни опъне. По моя начин обаче, че е по взаимно съгласие и няма много да боли.

За мен е чест!

СЛАВИ, БОЙКО ТИ ВОДЕШЕ ШОУТО ТОВА ТРЯБВА ЛИ ДА ГО ЗАБРАВИМ?

2 КОМЕНТАРИ

  1. […] Ченалова се сети, че съдебната система е гнила, след като я изхвърлиха от далаверата, актьори стават тролове, Бойко е виновен за това, че ви се е вкиснало киселото зеле, журналисти ще бъдат „опъвани“, ко… Прочети тук […]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук