Хороскоп за 1 септември!

0
329

ОВЕН

Сряда е ден за семейни срещи и решения. Възможно е да разгледате в глобален план сегашното и бъдещото състояние на семейството и да подготвите предварителни виждания за неговия просперитет. Ще получавате помощ от приятели и влиятелни лица.

ТЕЛЕЦ

Денят укрепва усещането ви за бъдещ просперитет, с готовност ще се захванете с нови неща. За някои те имат отношение към преквалификация или придобиване на специалност с професионална насоченост за по-добро заплащане. Денят е добър за разрешаване на административни проблеми.

БЛИЗНАЦИ

Стари спомени за отминали дни нахлуват в главата ви, но съдбата готви новости, които за много Близнаци са все още неуловими. Имате силна подкрепа на близки и приятели, които ще създадат добри възможности за реализиране на вашите стремежи. Подгответе се за дълго пътуване!

РАК

Днес имате предпочитания към вътрешно вглъбяване и дори стремеж за усамотяване. В службата обаче ще имате успешни действия и може би ще получите предложение за нова изява. Сряда е изкючително плодотворна за срещи с приятели или работещи в направление с вашето.

ЛЪВ

Ведър ден, който за много от вас ще предостави нови служебни възможности за работа в екип или за изпълнение на допълнителни задачи, които за някои ще се окажат начало на добър бизнес. Не разчитайте само на предварителeн план. Подсигурете си допълнителни гаранции.

ДЕВА

Сряда е добър за деловите ангажименти и за финансовите дела. Ще ви бъде направено интересно предложение, което ще е с двойствен ефект за вас и в повечето случаи ще бъде отклонено, но някои ще бъдат принудени да го приемат. На тази основа ще имат нови придобивки.

ВЕЗНИ

Денят ще ви донесе финансови придобивки и за мнозина ще бъдат неочавани. От контактите в сряда най-значими са онези, които имат за предмет финанси. Твърде възможно е някои да се ангажират с нова дейност – нов занаят или усвояването му. В личен план очаквайте придобивки!

СКОРПИОН

Сряда е много добър ден, предоставя възможност за неочаквано осъществяване на идея, която ще донесе голям успех. Денят има отношение към успешни срещи и контакти, които ще поставят началото на продължителни взаимни действия. Очаквайте добри печалби.

СТРЕЛЕЦ

Сряда е ден за изпит при Стрелците. Ако той не е свързан с професионалната ви квалификация или с учебна практика, то тогава ще бъде житейски. Денят е важен за вас, защото трябва да докажете способността си за справяне в екстремни ситуации. Покажете непреклонния си дух, мнозина разчитат и на опита, който имате. Очакват ви приятни изненади!

КОЗИРОГ

Настроението ви в сряда ще бъде много добро и ще се предопределя изключително от любов. Чувството ви за стабилност е силно изразено и днес ще действате успешно, според намеренията си. Мнозина ще бъдат приятно сюрпризирани от финансов характер в службата им. Днес не давайте пари назаем, няма да ви бъде върнат бързо и това ще ви затрудни.

ВОДОЛЕЙ

Изключително стабилни и с добро душевно равновесие сте днес. Това настроение ще определи изцяло вашия ден, чиито ситуации няма да противоречат на усещането ви за хармония и на пълнота. На служебното си място ще бъдете удивени от предложение, което ще ви направят. Не приемайте веднага за истина думите, които ще чуете по адрес на ваш колега.

РИБИ

Започвате деня недотам очаровани от предстоящите занимания. Отново ви е обзело чувство на меланхолия и то хвърля своя отпечатък върху цялостното ви състояние. Нещата няма да се развият според песимистичните ви прогнози. Плодотворен ден за делови срещи и контакти. Финансови постъпления ще имате от дейност, с която си припечелвате допълнително.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук