ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ

0
75

ОВЕН

Невъзможността да се намесите пряко по определен начин за позитивното развитие на личните ви дела и необходимостта да изчакате чуждото решение по важен въпрос са характерни за днес. При тези обстоятелства силно развитото ви чувство за отговорност засилва безпокойството ви, а мисълта ви търси варианти за истински постижения.

ТЕЛЕЦ

Силно изразени са вашите практически стремежи и възможности в понеделник. Освен това не сте далеч от реализирането. Много малко ви остава и може би днес ще имате възможността да осъществите стремежите си. Няма да бъде излишна повишената ви бдителност към колегите си.

БЛИЗНАЦИ

Макар и старателни в задълженията си, днес няма да успеете да скриете безпокойството си, породено от неяснотата около вас. То е видимо изразено в деловия живот, но и домът допринася за това състояние. Нервността у някои от вас ще бъде доста висока и не е изключено една неприятна новина да я засили още повече.

РАК

Днес Раците са в подем, вашата активност за лична инициатива е важна, а плодовете от нея ще ви зарадват в близките дни. Ако имате уредени срещи през деня, е твърде вероятно да не се състоят или да не ви удовлетворят резултатите, но ще имате случайни срещи, които ще внесат бодрост в настроението през деня.

ЛЪВ

Творческият ви импулс е засилен и повечето от Лъв ще бъдат много активни днес. Не са изключени несъгласията на някои от колегите за начина ви на работа и подхода при решаване на някои от текущите проблеми. Радостта ви ще бъде предизвикана от добра служебна новина. Във връзка с нея още сега трябва да определите как ще действате.

ДЕВА

На път сте да допуснете грешка в отношенията си с ваши делови партньори или с влиятелни лица от обществото, което на повечето от вас ще им струва скъпо не защото имате неправилно становище по въпроса, а защото обстановката скоро ще се промени и от положително решението ви ще се превърне в отрицателно.

ВЕЗНИ

Понеделник е успешен и предоставя добри възможности за делова реализация. В много случаи тя има отношение към вашите контакти и финансова дейност, а при някои е възможно осъществяване на важна сделка или подписване на договор. Не са изключени извънредни обстоятелства, които ще отложат изпълнението за друг ден.

СКОРПИОН

Днес повечето от Скорпионите са завидно дипломатични и внимателни в контактите и навярно имате пълно право на това. То е плод на вашето интуитивно схващане за обстоятелствата, стекли се сега около вас. Ще бъде задоволено желанието ви за получаване на допълнителна информация относно интересуващите ви партньори.

СТРЕЛЕЦ

“Огненото” ви разположение и днес не отстъпва на заден план, но често то се възприема като вид агресия, от което могат да последват някои недоразумения. Така е възможно да бъдат изтълкувани вашите думи и действия в службата или сред приятелите, с които днес ще контактувате. Известни неприятности ви очакват в работата.

КОЗИРОГ

Има възможност за положително развитие на делата ви в понеделник, макар да не е толкова изразителна. Мнозина от вас ще се сблъскат с открита неприязън от страна на околните. Фактът не е така неприятен, защото всеки има противници, но по-лошо ще ви се отрази опитът на лице от тази среда да ви подведе с дейност, изглеждаща съблазнителна. Успех можете да очаквате и на работното си място. Сега е моментът да потърсите увеличение на заплатата.

ВОДОЛЕЙ

Доста добър е този понеделник за вас и почти всички ще са активни днес. За някои това е много важно и ще се доберат до осъществяване на желанията, но всички от Водолей, които имат намерение да извършат действия, имащи определено отношение към деловия напредък, трябва да внимават. Неприятен ден относно новините, те са лоши. Мнозина биха могли да заемат нова работа.

РИБИ

Днес вашият гняв може да избухне със страшна сила след получаването на някаква информация за хора, които ще се опитат да ви измамят. Вероятно става дума за “приятели”, с които имате финансови отношения. Ако все още не участвате с пари в сделка с въпросните лица, не грешете да им предоставите и финансите си. Спокойно можете да разчитате на късмета си и ще имате съответните придобивки. На работното си място бъдете внимателни и усърдни изпълнители. Ще бъдете възнаградени.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук