Хороскоп за 11 септември

0
168

ОВЕН

Днес не взимайте важни решения и не инициирайте промени, защото има риск да действате под влияние на заблуда или да интерпретирате фактите неправилно. Изчакайте поне ден-два докато ситуацията стане по-ясна. Ако днес вземете решение да се откажете от някакъв вреден навик, ще повлияете изключително благотворно на здравето си….

ТЕЛЕЦ

Онова, което се зароди днес в главата ви, вероятно ще има дългосрочни последствия и ще занимава ума ви дълго време. Така че изпълнете съзнанието си с позитивни мисли и подхранвайте идеите, които ви хрумват. Денят е подходящ за зачеване, а също и за творчески изяви….

БЛИЗНАЦИ

Днес много от вас ще усетят желание да намалят темпото, да се насладят на домашния уют и да въведат ред в мислите и чувствата си. Ако ви се прииска да направите по-сериозно почистване в дома си или да пренаредите мебелировката, може спокойно да го направите – промяната ще ви подейства добре. …

РАК

Днес не си вадете прибързани изводи въз основа на информацията, която получавате – може да се окаже, че ситуацията не е каквато изглежда. Денят не е подходящ за активни действия и за занимания, които изискват голяма енергия, но е чудесен за кратки пътувания в приятна компания и за почивка….

ЛЪВ

Днешният ден е чудесен да направите нещо приятно с подходящите хора – например да поиграете с децата си, да се поглезите заедно с любимия човек или да отидете на интересно място с приятели. Не правете никакви резки движения, за да не тръгнете в грешна посока….

ДЕВА

Днес не действайте, а наблюдавайте – мислите и чувствата ви може да дадат тон на случващото се в живота ви през следващите месеци. Посветете деня на себе си, дайте си повече почивка и не злоупотребявайте с храна и алкохол, защото тялото ви няма да реагира добре. Не предприемайте никакви рисковани действия.

ВЕЗНИ
Денят е чудесен да направите разтоварваща диета – ефектът ще бъде много добър и ще се освободите от излишни токсини. В днешния ден е препоръчително да не се натоварвате и да си  почивате повече. Ако ще се виждате с хора, нека бъдат личности, които ви ободряват и ви успокояват. Не затормозявайте съзнанието си с негативна информация и с излишни тревоги….

СКОРПИОН

Днешният ден  не е подходящ да подхващате нещо ново или да изразходвате силите си. По-добре си починете и отделете време за приятни и разпускащи занимания. Не бягайте от своя емоционален свят, каквото и да се случва там – енергията на деня е лечебна и, ако си позволите да останете насаме с чувствата си, може да постигнете освобождение….

СТРЕЛЕЦ

В днешния ден може да бъде положено началото на сбъдването на една ваша мечта, така че запазете позитивната си нагласа, дори да ви се струва, че всичко е объркано и неясно. Ако откриете, че сте следвали грешен път и сте хранили илюзии, не се отчайвайте – вие пак може да постигнете мечтата си, след като смените посоката и си извлечете поуки….

КОЗИРОГ

Днес не разчитайте много на информацията, която получавате. Възможно е да бъдете подведени и впоследствие да се окаже, че нещата съвсем не са такива каквито изглеждат. Нищо чудно да бъдете разсеяни и трудно да се концентрирате върху нещо конкретно. В такъв случай по-добре не се и опитвайте….

ВОДОЛЕЙ

Ако днес нещо си отива от живота ви, най-вероятно няма да успеете да го задържите. Приемете случващото се и не забравяйте, че всеки край е ново начало. Ако през този ден излезе на преден план финансов въпрос, имайте предвид, че звездите са с вас, но е потребно да не избързвате с решенията докато ситуацията се изясни….

РИБА

Днес може да откриете, че следва да намерите баланса между желанията – собствените и тези на друг човек. Може двамата да вярвате в различни неща или да говорите на различни езици. Този въпрос ще продължи да ви вълнува и през следващите дни, така че не бързайте с изводите

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук