Хороскоп за 11 февруари

0
190

ОВЕН

Ва­ши­те пос­ти­же­ния, как­то и при­вич­ни­те ви ме­то­ди на ра­бо­та ще бъ­дат под­ло­же­ни на съм­не­ния. Бъ­де­те го­то­ви със спо­кой­но по­ве­де­ние да ар­гу­мен­ти­ра­те по­зи­цията си. Ана­ли­зи­рай­те чуж­ди­те греш­ки и си нап­ра­ве­те пра­вил­ни из­во­ди. Ус­пе­шен ден за Ов­ни­те в лич­ни­те от­но­ше­ния, някои ще бъ­дат сюр­при­зи­ра­ни с лю­бов­ни приз­на­ния.

ТЕЛЕЦ

От­ка­же­те се нав­ре­ме от ак­тив­на дей­ност и се зах­ва­не­те с ана­лиз на съ­би­тия­та, ста­ва­щи в жи­во­та ви. Нап­ра­ве­те оце­нка на собс­тве­ни­те си ус­пе­хи и неус­пе­хи в пос­лед­но вре­ме и про­ме­нете свое­то от­но­ше­ние към тях. Дай­те си смет­ка в кои слу­чаи сте се заб­луж­да­ва­ли и ко­га сте би­ли пра­ви. Днес ог­ра­ни­че­те об­щу­ва­не­то с мал­ко поз­на­ти хо­ра.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще пре­ми­не от­лич­но, оку­ра­жа­вай­те ини­циа­тив­нос­тта на ко­ле­ги­те си. Прия­тно из­вес­тие ще пов­диг­не нас­трое­ние­то ви. От дос­та вре­ме оча­ква­те то­зи мо­мент да ви оценят ка­то про­фе­сио­на­лист. Не се стра­ху­вай­те от сме­ли проек­ти, ще по­лу­чи­те цен­ни съ­ве­ти и по­мощ за реа­ли­за­ция­та им от близ­ки хо­ра.

РАК

Же­ни­те Ра­ци в съ­бо­та ще ги прив­ли­ча ку­пу­ва­не­то на ук­ра­ше­ния и все­въз­мож­ни дре­бо­лии. Не опу­сто­ша­вай­те пре­ка­ле­но ин­тен­зив­но пор­тмо­нето си, ле­ко­мис­ле­но по­хар­че­ни­те па­ри в ско­ро вре­ме ще се ока­жат нуж­ни за мно­го по-важ­ни не­ща. Ин­те­ре­сът ви към всич­ко но­во мо­же да се ока­же при­чи­на за опа­сна си­туа­ция. Очаква ви ново начало в личен план.

ЛЪВ

Днес ще раз­бе­ре­те до­кол­ко мо­же да раз­чи­та­те на своя лю­бим чо­век в труд­ни ми­ну­ти. В съ­бо­та някой от близ­ки­те ви хо­ра ще се нуж­дае от раз­би­ра­не и под­кре­па, под­хо­де­те с раз­би­ра­не към проб­ле­ма и ока­же­те по­мощ­та си. В събота ще имате въз­мож­ност да оп­равите от­но­ше­ния­та си с мно­го скъп чо­век, кой­то е бил ого­рчен от вас.

ДЕВА

Де­ви­те правят мно­го уси­лия, за да пре­ка­рат то­зи ден ве­се­ло и ин­те­рес­но, но уси­лия­та им ще се ока­жат нап­раз­ни. Ску­ка­та ще ви съ­пътс­тва през це­лия ден. Еди­нстве­ния­т на­чин да я из­бег­не­те е да се за­ни­ма­ва­те с не­що по­лез­но, ма­кар и не мно­го ув­ле­ка­тел­но. Сре­ща­та с прия­те­ли ще ви на­то­ва­ри с чер­ни мис­ли, кои­то до­пъл­ни­тел­но ще ви на­то­варят.

ВЕЗНИ

На ва­шия лю­бим чо­век днес мно­го ще му се ис­ка да раз­го­вар­яте по въп­ро­си, кои­то от­ла­га­те неп­ре­къс­на­то. Опи­тай­те се да вник­не­те в тях и в не­го­ви­те раз­миш­ле­ния. Дай­те си смет­ка как­во сте про­пус­на­ли в об­щу­ва­не­то си с ко­ле­ги­те, са­мо та­ка ще съу­мее­те да за­па­зи­те ко­ле­гиал­ни­те от­но­ше­ния на ви­со­та.

СКОРПИОН

В съ­бо­та ра­бо­та­та на Скор­пио­ни­те ще спо­ри, осо­бе­но пре­ди об­яд. Де­ло­ва­та ви ак­тив­ност е за­вид­на и ще по­жъ­не­те ус­пе­хи в сключ­ва­не­то на но­ви до­го­во­ри. Не от­ла­гай­те важ­ни­те за­да­чи, ще бъ­де­те дос­та на­то­ва­ре­ни в след­ва­щи­те дни и няма да ус­пее­те да ги ре­ши­те в срок. Не да­вай­те нап­раз­ни обе­ща­ния, които трудно ще спазите.

СТРЕЛЕЦ

В су­ма­то­ха­та на деня няма да объ­рне­те вни­ма­ние на мал­ки­те де­тай­ли и ще останете неу­дов­лет­во­ре­ни от пос­тиг­на­ти­те ре­зул­та­ти. Зах­ва­не­те еже­днев­на­та ра­бо­та с по­ве­че хъс и си нап­ра­ве­те ор­га­ни­за­цио­нен план. Гонят ви край­ни сро­ко­ве или прос­ро­че­на пре­пис­ка, то­ва мо­же да про­во­ки­ра неп­рия­тнос­ти. Ще разберете някаква новина за ваш близък, която ще ви изкара от балнс.

КОЗИРОГ

Кол­ко­то и зна­чи­тел­ни да са, стре­со­ве­те на днеш­ния ден няма да ви за­сег­нат. Със­ре­до­то­че­те се върху мо­ти­ви­те за пос­тъп­ки­те си и ба­лан­си­рай­те в от­но­ше­ния­та с ко­ле­ги­те си. Бъ­де­те пос­ле­до­ва­тел­ни и пред­паз­ли­ви, не поз­вол­явай­те на дру­ги да взе­мат ре­ше­ния­та вмес­то вас. Па­зе­те в тай­на стра­те­гия­та в ра­бо­та­та и тай­на­та на ус­пе­ха си. Не споделяйте и плановете си.

ВОДОЛЕЙ

В жи­во­та на лю­би­мия ви чо­век се е поя­вил проб­лем, кой­то той мо­же да раз­ре­ши са­мо с ва­ша по­мощ. По­ка­же­те му, че из­цяло мо­же да раз­чи­та на вас. За­па­зе­те спо­кой­ствие и всич­ки труд­нос­ти и препя­тствия ще бъ­дат прео­до­ле­ни. Не бъ­де­те по­доз­ри­тел­ни към близ­ки­те си хо­ра, склон­ни сте от всяка дре­бо­лия да пра­ви­те тра­ге­дия. Покажете великодушието си и всичко ще отшуми от само себе си.

РИБИ

В съ­бо­та ще бъ­де­те мно­го пред­прием­чи­ви и ще из­пол­зва­те всич­ки въз­мож­ни пъ­ти­ща за пос­ти­га­не на но­ва­та цел. Ос­троум­на­та ви на­ту­ра и нет­ра­ди­цион­ни ре­ше­ния ще са клю­чът на ус­пе­ха в биз­не­са ви.  Някои от вас ще са на­то­ва­ре­ни с ра­бо­та, коя­то не ги ка­сае пряко. Прие­ме­те нап­ра­ве­но пред­ло­же­ние след ща­тел­на пре­цен­ка. Бъ­де­те пред­паз­ли­ви, покажете далновидност.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук