Хороскоп за 12 декември

0
2714

ОВЕН

В събота Овните трябва да направят своя избор спрямо две предложения, вие си знаете интересите и няма да съжалявате за избора си по-късно. Тази позиция е силно характерна за мъжете и вие енергично ще се впуснете към успеха си, който е зависим от вашата активност и лична намеса.

ТЕЛЕЦ

Събота е благоприятен за бизнес и обществена изява. За деловата си реализация имате пълна подкрепа от влиятелна особа. Тези, които имат връзка с делова дейност в чужбина, може да получат известие за промяна в ситуацията и респективно в делата ви. В неизгодна позиция сте.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците днес са с ярко изразен стремеж за изява и желание да се харесат на околните. Бъдете по-естествени в поведението си, за да не предизвикате обратен ефект. А такава вероятност има. Повечето от вас едва ли ще ги занимават парите, тъй като денят е благоприятен за отлагани задачи.

РАК

Днес Раците се разкъсват от противоречиви чувства. Положителни и отрицателни са емоциите, които могат да се хармонизират. Предстои сватба за някои от дома им и това им носи големи вълнения и радост. Други се чувстват изоставени и ненужни. Не прехвърляйте настроението си в службата в дома си. Изостряте обстановката.

ЛЪВ

Вие сте изправени пред дилема във връзка с проблеми, каквото и решение да вземете, няма да сте доволни. Характерна е раздразнителността на Лъвовете днес, въпреки че денят е доста благоприятен. В професионален аспект ще имате повод за добро настроение, тъй като промените са благоприятни.

ДЕВА

Благоприятна промяна няма да подмине Девите в събота, вие сте с добро физическо и емоционално самочувствие и стремежът ви към придобиване на материална собственост ще бъде удовлетворен. Излизате от тъмния период и започвате един нов, коренно променен и витален.

ВЕЗНИ

Събота е успешен за Везните, особено що се отнася до парите им. Днес смело ще се изправите пред проблем, изникал в службата ви, до окончателното му разрешаване. Това ви е много необходимо и ще успеете да се реабилитирате. Бъдете деликатни в партньорските отношения, правете компромиси.

СКОРПИОН

Мощно атакуват Скорпионите събота и ще бъдат доволни от себе си и от постиженията си. Настъпва някаква промяна в контактите и взаимоотношенията с околните, където днес може да получите съблазнителни предложения и влиятелна протекция на мъж. Вслушайте се в интуицията си.

СТРЕЛЕЦ

Малко агресивни са Стрелците в събота и могат да си навлекат скандал. Желанието ви за справяне с дневните ангажименти и задължения ви прави решителни и в някои случаи безкомпромисни. При обществените контакти се налага да проявите повече търпение и гъвкавост. Изоставили сте личната си работа, занимавате се с неща, от които няма да имате никаква полза. Активизирайте се и довършете поетите ангажименти.

КОЗИРОГ

Позитивната енергия на Козирозите ще се отрази в събота и на хората около тях. Денят е повратен за много от вас, не само още завоювате самостоятелни позиции, но и ще имате пълна свобода за избор и взимане на решения, без да се съобразявате с другите. Предупреждението е за по-малки харчове. По-голяма сума ще ви е необходима за осъществяването на ваш проект, който е с дългосрочна перспектива.

ВОДОЛЕЙ

Днес се забелязват важни промени при Водолеите, които касаят личния и обществения им живот. В службата повратът идва с нови възможности, които се откриват пред вас и могат да ви предоставят случай да измените много ситуации в своя полза. Не се поддавайте на емоции, а действайте своевременно. Не отстъпвайте от позициите си само да угодите на нечий каприз днес.

РИБИ

Силно благоприятен ден за Рибите, през който може доста да подпомогнете положението си, ако обърнете по-значимо внимание на контактите. Събота е ведър ден и с много перспективи. При някои се забелязва умора и апатия към деловия живот. Бизнесмените ще реализират успешни сделки. Въобще денят ще спори във всички направления – от професионални задачи до домашни развлечения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук