Хороскоп за 12 ноември! Кошмарен ден за две зодии

0
334

ОВЕН

Днес някои от Овен ще са настроени за активен спорт, най-вероятно ще заминат на ски с приятели. Дългоочакваната почивка ще ви зареди с нови сили и настроение. Дамите ще направят продължителен шопинг, ще останат доволни от пазара си. Отношенията с близките ви буксуват, намерете време да разговаряте по наболели въпроси.

ТЕЛЕЦ

Телците ще са особено обичани днес, тъй като ще доставят радост на приятелите си, с които заедно ще сложат финала на обща работа. Нужни са ви продължителни и сериозни отношения с човек, който ще ви даде тласък в служебната йерархия.

БЛИЗНАЦИ

За близнаците семейният им живот ще се развива с шеметна скорост. Очакват ви предложения за отдих през уикенда, не ще има никакви проблеми при работещите от Близнаци. Съпружеско недоволство ще ви изкара от равновесие, смекчете гнева си.

РАК

Раците в събота ще бъдат ангажирани с домашни работи. Така ще си отпочинете от забързаното си ежедневие. Едва ли ще се посветите изцяло на семейството, но се постарайте да направите плана си за деня така, че всички да са доволни от вашето присъствие. Ще бъде изнесено важно решение за недвижими имоти или семеен статус.

ЛЪВ

Съботният ден ще е работен за повечето от Лъв. Неотдавна са ви се струпали толкова много допълнителни задължения, и то не от най-леките, че сте имали чувство, че няма да може да се справите с тях.

ДЕВА

В събота Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. По понятни причини деловата ви активност не е висока, повечето от знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Близките ви хора не разбират стремежите и намеренията ви, а вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било.

ВЕЗНИ

Събота не е лош ден за пътуване и екскурзии и повечето от вас ще се възползват от предоставените им възможности. Някои ще са натоварени физически, приятел ще потърси помощта ви за някаква строителна дейност. Не се престаравайте, ще се чувствате уморени и това ще се отрази на физическото ви здраве и ще влоши самочувствието ви.

СКОРПИОН

Скорпионите днес ги очакват промени на лично ниво. Отношенията с човек, който искрено ви обича и към когото на практика сте много привързани, са охладнели малко. Причината е, че поради професионалната ви ангажираност любимият ви се е чувствал пренебрегнат.

СТРЕЛЕЦ

Мечтите ви днес са свързани с близките ви хора и тяхното щастие. Скоро ви очаква промяна, която ще засегне изцяло живота ви. Предстоят ви големи харчове за дома, нещата сте били поизоставили доста дълго време. Ще успеете да довършите започнатото. Онези, които са на път, да бъдат внимателни и да спазват времето за почивка. Пренатоварването води до дисбаланс.

КОЗИРОГ

Козирозите ще имат среща с хора, които ще им помогнат в бъдеща работа. Нелош ден за сближаване с хора, които изповядват вашите идеи и имат същите принципи. Близък роднина ще потърси помощта ви, не отказвайте да му предоставите исканата информация. Не проявявайте недоверие и егоизъм към близките си, ще ги огорчите. Не трябва да сте безкомпромисни.

ВОДОЛЕЙ

Неограничени ще са възможностите на Водолеите в събота в сферата на удоволствията и развлеченията. Оставете пословичната си сериозност, с която подхождате към всичко, и се поглезете. Позитивните емоции няма да Ви бъдат излишни. Родителите ще имат дълъг разговор с децата си и ще разяснят правата и задълженията им, както и отношението им към свои приятели.

РИБИ

Риби, в събота определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Доста сте ангажирани професионално и не ви остава време да разгледате в дълбочина семеен проблем. Вашите желания ще бъдат изпълнени само ако и вие проявите разбиране и търпение към близките си хора. Решителност и търпение са характеристиките за деня и се съобразете с решението на близките ви.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук