Хороскоп за 13 август

0
243

ОВЕН

Овните в събота ще имат романтични увлечения, много срещи и запознанства, които ще изиграят важна роля в живота им. За някои са налице харчове, които значително ще стопят финансовите им запаси. Харчете пресметливо, не правете необмислени и ненужни покупки.

ТЕЛЕЦ

За Телците зависимостта от други хора днес ще е голяма. Някои ще имат допълнителна изгода, ще бъдат толерирани, ще получат рамо в труден момент и ще се почувствате уверени в решенията си. Със старите си противници сега е по-добре да се сдружите. Моментът не е подходящ за разширяване на кръга на запознанства и прибързани действия.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците ще отдадат вниманието си изцяло на семейството в събота. Днес трябва твърдо да помните, че сте отговорни за онзи, когото сте приютили в дома си, и му осигурете необходимото спокойствие. Време е да си дадете сметка какво губите, като се противопоставяте на висшестоящи в службата.

РАК

Днес Раците ще имат възможност да изпъкнат в някаква надпревара, ще са победители и триумфът ще е заслужен. Старанието им в службата от последните няколко дни ще бъде оценено подобаващо от началниците, ще ви се предостави възможност да се насладите на успехите си.

ЛЪВ

Препоръката за родените под Лъв е да действат смело и решително и така ще укрепят позициите си. Някои ще имат нови делови запознанства и ще намерят хората, които да им помогнат за реализация на смели решения. Може да се захванете с нови задачи, които да са много рисковани.

ДЕВА

Деви, днес сте изправени пред труден избор, предстои Ви да вземете важно решение за бъдещето си. Затова се посъветвайте с тези, на които имате доверие, и тогава дайте отговор на конкретен въпрос. Така ще избегнете грешки. Вслушвайте се и в собствената си интуиция, която също няма да ви подведе.

ВЕЗНИ

Сложен ден за Везните. Не управляват напълно ситуацията около тях, въпреки че най-сложният етап в работата и взаимоотношенията е преминал. Не могат еднолично да се разпореждат с материалните ресурси и да планират по-нататъшните действия. Потърсете чужда подкрепа по въпроси от професионален и делови характер.

СКОРПИОН

Днес ще ви бъде нужно спокойствие, за да обмислите създалата се ситуация в дома ви и да разрешите някои проблеми с вашия любим човек, и то така, че да запазите авторитета му. Безкрайно ще ви е благодарен и ще засвидетелства обичта си към вас, като ви покани на вечеря или друго романтично място.

СТРЕЛЕЦ

В събота мислите ви са съсредоточени върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите виждания. Бъдете амбициозни и не търсете лек път, преодолявайте без страх препятствията, ще се справите с всичко. Някой от близките ви е развълнуван от онова, с което сте се занимавали напоследък. Огорчението им от ваши думи е голямо. Ще приемат извиненията ви.

КОЗИРОГ

Бъдете по-предпазливи с физическото натоварване днес, то може да ви докара проблеми със здравето. Не са изключени и травми по време на работа. Няма да успеете да се справите бързо с цялата работа. По-важно е да запазите мира в отношенията с близките си, упоритостта ви може да доведе до големи конфликти. Ще се наложи да направите компромиси.

ВОДОЛЕЙ

Не давайте воля на своите емоции, ще бъдат изтълкувани погрешно. Някои от вас ще попаднат в ситуация, която ще ги компрометира. Ще влязат в спор с близък човек, който все пак не е длъжен да се съобразява с мнението ви. Оставете убежденията в правотата си и се впуснете да изпълнявате задълженията си. В очакване сте на някакво известие, което ще получите днес.

РИБИ

Днес ще ви се иска романтика в отношенията с любимия. Вземете инициативата в свои ръце, не чакайте покана от човека до вас. Колкото повече усилия приложите за осъществяване на мечтите си днес, толкова по-бързо ще постигнете желания резултат. За вечерта не планирайте нищо. Ще ви изненадат гости отдалеч, с които ще се забавлявате от сърце. Някои ги очаква пътуване, свързано със забавление.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук