Хороскоп за 13 април! Кошмарен ден за 3 зодии

0
83

ОВЕН

В по­не­дел­ник гол­яма част от Ов­ни­те са при­тес­не­ни от въоб­ра­жае­ми неп­рия­тнос­ти. Ис­ти­на е, че те са та­ки­ва и най-доб­ре е въоб­ще да не об­ръ­ща­те вни­ма­ние на слу­хо­ве или на някак­ви смът­ни и нея­сни усе­ща­ния. Твър­де по­зи­ти­вен е то­зи ра­бо­тен ден за вас. Мно­зи­на ще бъ­дат за­рад­ва­ни в служ­ба­та си.

ТЕЛЕЦ

Тел­ци­те трябва да вни­ма­ват в по­не­дел­ник и да не пре­неб­рег­ват съ­ве­ти­те на свои­те прия­те­ли или род­ни­ни, за­що­то то­ва ще им при­чи­ни вре­ди. Някои от вас нямат на­мере­ние да ги пре­неб­рег­ват, но не­лю­без­но­то им дър­жа­ние мо­же да ги ли­ши от важ­на ин­фор­ма­ция. От­стра­не­те от се­бе си всякак­ва по­доз­ри­тел­ност.

БЛИЗНАЦИ

Ва­ша­та ак­тив­ност на­рас­тва с все­ки из­ми­нал ден и по­не­дел­ник се ока­зва твър­де успе­шен за де­ла­та, кон­так­ти­те и об­щес­тве­на­та ак­тив­ност. Съ­дей­ствие­то при мно­зи­на от вас има от­но­ше­ние към фи­нан­со­ви­те де­ла, раз­чи­тай­те най-ве­че на лич­ния си късмет, кой­то се­га е из­ра­зен. Не лип­сват по­ло­жи­тел­ни но­ви­ни.

РАК

Успешен е по­не­дел­ник за Ра­ци­те. Ва­ши­те въз­мож­нос­ти са преи­му­щес­тве­но насо­че­ни към про­фе­сио­нал­ни­те де­ла или съот­вет­но биз­не­са и тъй ка­то при­те­жа­ва­те си­лен къс­мет днес, мо­же­те да раз­чи­та­те на пол­зот­вор­но раз­ви­тие. Няма да срещ­не­те труд­нос­ти при раз­ре­ша­ва­не на фи­нан­сов проб­лем.

ЛЪВ

Не прояв­явай­те по­доз­ри­тел­ност към око­лни­те днес и бъ­де­те убе­де­ни в по­ло­жи­тел-ния раз­вой на съ­би­тия­та. По­не­дел­ник но­си ху­ба­ви про­фе­сио­нал­ни вес­ти на всич­ки от Лъв. За някои от вас нас­тъп­ват про­ме­ни, кои­то имат от­но­ше­ние към при­до­бив­ки­те и де­ло­вия жи­вот. Въз­мож­но е да ви се сто­ри, че те са не­га­тив­ни.

ДЕВА

На мно­го от Де­ви­те ще се ре­шат фи­нан­со­ви­те въп­ро­си в по­не­дел­ник. Ста­ва ду­ма не са­мо за па­ри, кои­то са необ­хо­ди­ми за би­то­ви­те раз­хо­ди, но и за та­ки­ва, кои­то ка­саят биз­не­са. Тъй че де­ло­ва­та им ак­тив­ност трябва да бъ­де на мно­го ви­со­ко ни­во. Днес ще про­ве­де­те ус­пеш­ни кон­так­ти и преговори с партньори.

ВЕЗНИ

Пси­хи­чес­ко­то нап­ре­же­ние на Вез­ни­те е на­пус­на­ло оби­чай­но­то си място и днес вие сте твър­де спо­кой­ни, кое­то поз­вол­ява ра­зум­на ак­тив­ност. По­не­дел­ник е ха­рак­те­рен пре­ди всич­ко с по­ло­жи­тел­но­то си раз­ви­тие, за кое­то най-чес­то не е необ­хо­ди­мо да дей­ства­те с бърз ри­тъм. Всич­ко се под­реж­да спо­ред же­ла­ния­та ви.

СКОРПИОН

Фи­зи­чес­ка­та преу­мо­ра, на коя­то не­ра­зум­но се под­ла­га­те дъл­го вре­ме, е проб­лемът, с кой­то се сблъс­ква­те, и по то­зи на­чин мо­же­те да пре­диз­ви­ка­те и дру­ги проб­леми, кои­то ще спрат де­ла­та ви. Има­те доб­ри фи­нан­со­ви пред­пос­тав­ки и по­ве­че­то от вас мо­гат да се над­яват на пе­чал­би. С не по-мал­ка си­ла ще се реа­ли­зи­рат кон­так­ти­те ви днес.

СТРЕЛЕЦ

По­не­дел­ник е по­ло­жи­те­лен за Стрел­ци­те. В жи­во­та ви нав­ли­зат но­вос­ти, ак­тивнос­тта на по­ве­че­то от вас е прос­то нес­пи­рна днес. Гол­яма е ве­роя­тнос­тта за подпис­ва­не на но­ви до­го­во­ри и пол­зот­вор­ни кон­так­ти с влия­тел­ни хо­ра. Бъ­де­те вни­мател­ни със здра­ве­то си, тъй ка­то мо­же да ви съз­да­де проб­ле­ми. Пренатоварвате се с допълнителните ангажименти, които сте поели. Щадете се!

КОЗИРОГ

Мно­го от Ко­зи­рог ще за­рад­ват прия­те­ли­те или ко­ле­ги­те си с важ­на ин­фор­мация, коя­то днес ще им съобщят, и ще поставят началото на нов бизнес с големи перспективи. За дру­ги по­не­дел­ник е с пред­пос­тав­ки за осъ­щест­вява­не на фи­нан­со­ви­те на­ме­ре­ния на ва­жен въп­рос в де­ло­ва­та сфе­ра. Днес ще получите положителен отговор на административен въпрос.

ВОДОЛЕЙ

Во­до­леи­те са но­си­те­ли на но­ви ид­еи и ак­тив­но ще работят за осъ­щест­вява­не­то им. В по­не­дел­ник то­ва ще бъ­де стре­ме­жът на мно­зи­на и ще пос­лед­ват раз­го­во­ри със съот­вет­ни­те хо­ра в служ­ба­та ви. Има ве­роя­тност да пос­лед­ва пре­неб­ре­же­ние, доб­ре е да се съоб­ра­зи­те с да­де­нос­ти­те за мо­мен­та, както и игрорирате човека, който ви образува доста напрежение.

РИБИ

Твър­де ак­тив­ни са Ри­би­те в по­не­дел­ник и де­ла­та им ще спорят. Не­за­ви­си­мо да­ли ста­ва въп­рос за про­фе­сио­нал­на ак­тив­ност или за биз­нес ­дей­ствия, все­ки от вас ще пос­тиг­не на­ме­ре­ния­та си. Осо­бе­на стой­ност ще имат ва­ши­те кон­так­ти с влия­тел­ни хо­ра днес, къ­де­то не е из­клю­че­но да по­лу­чи­те но­во пред­ло­же­ние. Обмислете добре предложението, като се запознаете в детайли.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук