Хороскоп за 13 май

0
120

Овен

Възползвайте се максимално от всяка възможност да вдъхнете нов живот на вашите идеи и планове. Полезни са както разговорите, които водите с приятели или близки, така и промяната във вашия възглед. Бъдете отворени за нови преживявания и идеи, представени пред вас, но не се оставяйте да бъдете отклонени от първоначалния си път. Продължавайте да бъдете верни на себе си, доколкото можете.

Телец 

Целите, които сте преследвали от известно време, най-накрая ще бъдат в обхвата ви и вашите планове ще са готови за изпълнение. Вероятно ще се ободрени от насърчението, което получавате от всички, което ви вдъхновява да предприемете основните необходими стъпки. Стъпете здраво на земята и преследвайте целите си последователно и те ще се сбъднат.

 Близнаци

Възползвайте се максимално от връзката си, като прекарате едни чудесни часове с човека, когото обичате най-много. Възползвайте се от възможността да говорите за всички нерешени проблеми помежду ви и помогнете за укрепване на отношенията ви за бъдещето. Ако сте необвързани, когато става въпрос за любов, късметът е на ваша страна. В случай, че планирате да направите някои финансови уговорки или сделки, изчакайте малко и обмислете нещата през свободното си време.

Рак

Бъдете разумни към новите идеи и свързаните с тях рискове. Има само една малка разлика между поемащия риск и някой, който изглежда неуверен и тя е, че последният ще бъде от губещите. Задържайте нервите си и ще получите насърчение и подкрепа от близките ви. Необичайните идеи, предложени от партньора ви, могат да ви дадат отговорите, от които се нуждаете, за да разкриете една изцяло нова страна в себе си.

 Лъв

Вие придобивате самообладание, което отдавна търсите. В резултат на придобиването на тази вътрешна сила, вие ще бъдете в състояние да излъчвате увереност и надеждност. Някои приятели от близкото ви обкръжение или роднини, ще се обърнат към вас, за да помолят за съдействие. Подкрепете ги, ако можете, и бъдете възможно най-полезни, но не забравяйте да преследвате собствените си цели.

Дева

Отношенията ви със семейството и приятелите ще се укрепят. Противоположните гледни точки могат лесно да се коригират  и вие ще бъдете в състояние да създадете отворена, толерантна атмосфера. Взаимното доверие, което споделяте, ще се увеличи и близките ви хора ще се чувстват спокойни с вас. Има вероятност някой да разкрие интимни подробности касаещи вас.

Везни

Наистина се налага да приемате съветите на близки хора по отношение на парите. Не защото не можете да разчитате на собствения си късмет, а защото те наистина ще ви помогнат. Вероятно ще ви бъдат предложени атрактивни финансови продукти. Същото важи и за други финансови договорки или придобивания. Ще се справите добре сами, ала още по-добре с помощта на другите.

 Скорпион

Изглежда, че ще имате чувството, че всички заговорничат срещу вас и едва ли интуицията ще ви подведе. Вероятно ще почувствате, че отношенията ви се влошават, особено когато хората умишлено крият нещата от вас. Във всеки случай реагирайте спокойно на този тип поведение, в противен случай рискувате споровете да излязат напълно извън контрол и да ескалират в драстични конфликти. Бъдете търпеливи, и променете визията си, сякаш всичко изглежда нормално.

Стрелец

Неблагоприятен ден относно финансите като цяло. Избягвайте рисковите проекти, тъй като шансовете ви за печалба са малки. Възможно е да претърпите значителни загуби и ще съжалявате за днешните решения. Препоръчително е  да не се оставите да бъдете подведени или измамени, когато извършвате по-малки сделки или парични договорки, така че не позволявайте това да се случи.

Козирог

Трябва да реагирате спокойно на всякакви подигравки или провокации от хората, които познавате. Ако се чувствате измамени, внимавайте на кого се доверявате. Понякога сте склонни да претегляте твърде внимателно всяка дума и да реагирате прекалено на най-малката критика. Трябва да се занимавате само с тези, които не приемат настроението ви твърде сериозно и знаят как да се справят с него. Почивката ще ви накара да се почувствате по-добре.

Водолей

Изглежда, че във връзката ви назрява гръмотевична буря. Може да е буря, която прочиства личната атмосфера, но също така може да внесе разрушително напрежение между вас и партньора. Всичко ще зависи от вас. Бъдете конкретни и не си отправяйте общи обвинения. Може би просто трябва да изчистите някои прости недоразумения.

Риби

С бистър ум и здраво тяло, вече можете уверено да се занимавате с делата си и да можете да се насладите на известна стабилност в живота си. Но внимавайте да не се заблудите да мислите, че всичко продължава по този начин. Трябва да сте сигурни, че осигурявате успеха си по най-добрия начин, по който знаете как да укрепите ситуацията си за бъдещето.

Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

източник: Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук