Хороскоп за 13 май!

0
57

ОВЕН
Сряда е тежък ден за Овните, но бележи края на един период за вас. Не може да се каже, че той е бил лек, но от гледна точка на деловия си живот вероятно сте успокоени. Положителната характеристика за деня касае вашите срещи, въпреки че някои от тях могат да се окажат бреме. Днес се разтоварете от притесняващите ви проблеми.

ТЕЛЕЦ
Днес някои от Телец ще претърпят лишения и трябва да действате по-внимателно в деловите и социалните ангажименти. Позицията на друга част от знака е далеч по-благоприятна. Възможни са придобивки в бизнеса и реализация на професионални планове. В сряда за всички е валидна финансовата недостатъчност.

БЛИЗНАЦИ

Различни фактори притискат днес Близнаците и в по-голяма част от случаите те се свързват с личния ви живот. Професионалният ден ще премине добре, но някои бизнесмени ще се чувстват изолирани и ще са потиснати от негативи. Може да се възползвате от помощта на ваши приятели, за вас тя е наложителна.

РАК
Реализацията на Раците днес е по-скоро теоретична, отколкото практическа. Това се отнася до деловата дейност, защото ще се сблъскате с поредица от препятствия и всички те са обективни – свързват се с вашето лично присъствие, както и с началото на важни промени.

ЛЪВ
Сряда ще бъде доста неприятен ден за мнозина от Лъв. Освен голямата умора съществуват и други дразнещи ви фактори в служебния живот, които водят до истинска несъстоятелност за справяне с делата. Налага се да се възползвате от нечия чужда подкрепа, за да довършите делата си докрай, но едва ли ще го сторите.

ДЕВА

Девите ще бъдат много упорити днес и в крайна сметка усилията ви ще се увенчаят с успех. Тук няма значение дали сте ангажирани в бизнеса, или като наемни работници. За някои е задължително да бъдат по-съобразителни от гледна точка на здравословното си състояние. Не се претоварвайте, защото няма да постигнете добри резултати.

ВЕЗНИ
За Везните сряда е ден, изпълнен с шанс. Днес той е очертан в рамките на деловия живот и практическите занимания за деня. Хубаво е изцяло да се насочите в това направление. Денят не е добър за контакти и пътувания. Финансовите проблеми имат почти всички от Везните, при някои те са остро задълбочени.

СКОРПИОН
Доста идеи имат Скорпионите в сряда, но нито една от тях не може да се каже, че е в завършен вид. По тази причина е най-добре да ги поставите за допълнително преосмисляне. Преценявайте внимателно действията си. Ще се сблъскате с трудности на работното си място, но те са преодолими, ако действате концентрирано.

СТРЕЛЕЦ

Нелек ще бъде денят за Стрелците, които не могат да се справят със задачите за деня. Причините са лични и именно затова се налага да ползвате чужда подкрепа. Успехите ви днес са свързани с финансовите дела и контактите, а някои от вас ще имат важни разговори относно бъдещата дейност и гарантиран успех. Ще чуете нелицеприятни думи по ваш адрес, завиждат на успехите ви.

КОЗИРОГ
Сряда е успешен ден за Козирозите и се характеризира с приходи и стабилизация за повечето от вас. Едновременно с това се налага да задълбочите мисленето си относно делата в бизнеса и да правите добра преценка на възможностите си за реализация. Днес контактите ви намират значително място в деловия живот. Обаче възможностите ви са ограничени от жена, която сте длъжни да изчакате.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите сряда не е лош ден, но вие имате да решавате доста проблеми, които ви притесняват. Днес не е най-подходящо да действате по всички тях, но все пак се заемете с най-щекотливите. Професионалният ден ще бъде успешен, но се налага да направите преоценка на начина си на работа. Губите много време в несъществени дейности и това забавя реализацията ви.

РИБИ
В сряда Рибите имат ярко изразени лични качества, които ще им помогнат, но само извън служебната реализация. На работното място ще се сблъскате с проблеми, които и при най-добро желание не можете да решите. Добре ще се развият контактите ви, при които ще получите помощ при разрешаване на важни ангажименти. Съсредоточете се по проекта, който работите, важно е да спазите сроковете.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук