Хороскоп за 13 ноември! Кошмарен ден за три зодии

0
233

ОВЕН

Днес трудно някой може да ви накара да се забързате за нещо – всичко ще се случва по-бавно, но пък каквото и да направите, ще го изпипате добре. Денят е много подходящ да отидете на ресторант или да си сготвите по-изискано ястие у дома.

ТЕЛЕЦ

Денят е много благоприятен и за работа, и за почивка, така че може да избирате на кое да отдадете предпочитание. Що се отнася до любовните взаимоотношения, там по-трудно ще установите хармония – всеки ще смята, че е прав и трудно ще стигнете до компромис.

БЛИЗНАЦИ

Не прекарвайте деня в скучни занимания, а търсете компания – на колеги, на приятели, на любимия си човек. Ще имате желание да общувате и да споделяте преживяванията си, така че не се затваряйте вкъщи. Не отказвайте покана за събиране, защото през днешния ден лесно ще омайвате околните, а нищо чудно да привлечете и нечий интерес в романтичен план.

РАК

Днес няма да бъде във ваша полза, ако сте пасивни и позволявате някой друг да взима решения вместо вас. Дайте си сметка от какво имате нужда и защитавайте интересите си. Денят е благоприятен за финансите ви.

ЛЪВ

Днес може да се наложи да избирате между това, което вие искате, и това, което някой друг изисква от вас. Ако се появи проблем, мислете практично и търсете конкретно решение, вместо да затъвате в емоции и да правите драми.

ДЕВА

Днес ще успеете да свършите доста работа, тъй като ще сте енергични и ще имате добър тонус. Ако не ви се работи, поспортувайте – ще се отрази добре на тялото ви, а нищо чудно и да се освободите от излишното нервно напрежение.

ВЕЗНИ

Днес по-добре оставете на заден план работата и си подарете малко удоволствие – ще ви дойде добре. Бихте могли да се погрижите за външния си вид или да си направите подарък. Ако имате партньор, отделете време за романтика – няма да съжалявате.

СКОРПИОН

Днес ще ви се иска да прекарате повече време у дома. Няма да искате да се борите с предизвикателствата, а ще изпитвате потребност около вас да цари хармония. Но, за съжаление, има вероятност нещо или някой да наруши душевния ви баланс. Пред следобедните часове ще сте по-спокойни в сравнение със сутринта.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви приятен и спокоен ден – посветете го на любимите си занимания. Едва ли ще имате желание да правите нещо, което изисква усилия – повечето от вас ще предпочетете да помързелувате, а също и да похапнете нещо вкусно.

КОЗИРОГ

Днес бъдете по-внимателни, когато харчите пари – не правете това импулсивно и не поемайте рискове. Ако не сте сигурни за някаква покупка, по-добре отложете да я правите. Някои от вас може да решите да подпомогнете финансово свой близък или дори напълно непознат човек.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще бъдете по-чувствителни, а някои от вас – дори обидчиви. Ако хората около вас не ви засвидетелстват уважение или не ви ценят достатъчно, много лесно ще се разстроите. Денят е чудесен за градинарство или за друга работа с ръцете.

РИБИ

Днес може да се насладите на спокойствие и на заслужена почивка – не ги жертвайте заради дребни несъгласия или защото някой друг не е в настроение и това е повлияло и на вас. Вероятно ще се наложи да очертаете някакви граници, за да не ви се качат на главата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук