Хороскоп за 15 юли

0
51

ОВЕН

Сряда е доста важен и същевременно специален ден за Овните, особено за онези, които са притеснени по въпроси за пари. Ще ви бъдe отправено предложение за действие, което ще ви помогне да стабилизирате финансите си. Пазете се от клопка и измама. Неочаквани вести.

ТЕЛЕЦ

Притеснени са Телците в сряда. Обаче проблемите, които ви се струват неразрешими, ще отпаднат през деня без особени усилия от ваша страна. Важни контакти ще имате сега и те ще бъдат причина за придобивки. Бизнесмените да проявят по-голяма бдителност към партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците имат добър ден, но като лична изява вие се разделяте на два типа. Едните ще бъдат доста строги и на моменти дори необщителни, докато другите ще се държат отзивчиво и добронамерено през цялото време. Недалновидността ви ще ви лиши от придобивки.

РАК

Денят носи лични успехи, а вие ще се чувствате напълно освободени от грижи и досада. За някои ще настъпят нови моменти на работното място и в служебните отношения. Възможен е неуспех при работа с администрации. Днес ще бъдете изненадани от вълнуващо запознанство.

ЛЪВ

Лъвовете днес могат да се окажат обект на психологическа атака от страна на близък човек у дома или жертва на подбудителство за рисковани действия от страна на нелоялни приятели и партньори. Не проявявайте афинитет към пари и не се поддавайте на такива провокации, защото ще загубите.

ДЕВА

В сряда една добра идея ще заплени и ума, и сърцето на Девите, но реализацията й ще се окаже трудна за вас. Вероятно замисълът ще бъде свързан с обществена дейност. По всичко личи, че денят е успешен за вас и носи характеристиката най-вече на печеливш ден. Шанс в хазарта.

ВЕЗНИ

Сряда е забележителна в делово отношение за Везните и ще предоставя много добри възможности за реализация. Някои от вас, които в момента се нуждаят от паричен заем, ще го получат без трудности. За някои се налага да променят отношението към приятелите си.

СКОРПИОН

Скорпионите са изправени днес пред две възможности, които имат психологическо отношение към проблемите ви, сериозно се заемете с разрешаването им, като им отделите нужното внимание. Трябва да бъдете нащрек и да не прибързвате с ненавременен извод. Възможност за любовна авантюра. Онези, на които им предстои са вземат решение, да изслушат и други мнения.

СТРЕЛЕЦ

За много от Стрелец сряда може да се окаже пълна с превратности, според обхвата им могат да бъдат квалифицирани така: ден, който се развива противоположно на намеренията, промяна от кардинално значение за вашите контакти, новости в любовния живот. Неочаквани приходи ще подпомогнат бюджета ви. Идват точно навреме за вас предвид харчовете, които ви очакват.

КОЗИРОГ

Недоволството ще ви обхване в сряда бързо, но онези от вас, които направят дори и минимални усилия да се освободят от него, ще успеят да го сторят бързо. При някои от Козирог се усеща липса на пари, първопричина за лошото настроение. Контактите ви ще бъдат много успешни и ще постигнете единомислие по важни въпроси, касаещи бъдещите ви бизнес начинания.

ВОДОЛЕЙ

Много добра е сряда и никой не може да ви лиши от придобивки, въпреки че вашите неприятели ще направят такъв опит. Той ще се окаже жалък. Налице са подходящи възможности за финансова реализация в деловия ви живот, може би и повишение в длъжност и по-високи доходи. В сряда слагате началото на някакво ново начинание, от което очаквате много.

РИБИ

Сряда ви предоставя възможност за значителна реализация в лична и делова насока. Сега вашият шанс е голям и можете да постигнете всичко, към което се стремите. С голяма отговорност се отнасяйте към парите си и не проявявайте лековерие. Ще ви бъде направено ново делово предложение. Не го приемайте, преди да претеглите плюсовете и минусите му.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук