Хороскоп за 16 февруари! Неочаквана промяна в живота на три зодии

0
111

ОВЕН
Във вторник предложенията ви и планираните дела ще се окажат неуспешни и неудовлетворителни. Не е добър денят за Овните и много от вас ще се уединят поради проблеми и непредвидени обстоятелства. Има някакви промени в бизнеса или службата, които засягат неприятно бюджета ви. Бъдете предпазливи!

ТЕЛЕЦ
При Телците излиза някакво ново положение във вторник. Никак не е лек денят за вас, по-сериозният “удар” пада върху дома ви. Възможни са сериозни конфронтации и дори раздели. В службата имате проблеми, създадени от друг човек, добре е да бъдете умерени в поведението си. Прекарайте деня сред природата.

БЛИЗНАЦИ

Във вторник вие сте в добро настроение и доста действени, като не е изключено да се захванете с работа, която друг е трябвало да свърши. Внимавайте, възможни са измами и подвеждане от дома и службата. Големи неприятности и скандали може да очаквате от роднини, които искат да ви навредят.

РАК
При Раците във вторник са възможни измами спрямо тях от приятели или колеги. Труден ден, в който като че ли преобладават конфликтите. Финансово ще се чувствате зле, а на работното място ще предпочетете уединението. Никакви рискови действия с пари – повече губите, отколкото печелите.

ЛЪВ
Лош ден за Лъвовете и вероятно ще се самозатворите в себе си. Не е изключено присъствието на някои от вас на неприятна церемония. В работата ви очакват огорчения. Внимавайте със здравето си днес. Съюзете се с приятели или колеги и сондирайте мнение по вълнуващи ви проблеми.

ДЕВА

Вторник е труден ден за Девите, разорения и дори банкрут при някои от вас. Възможни са сериозни измами от съдружниците. Професионално също няма да се чувствате удовлетворени, мнозина от Девите трябва да бъдат особено дипломатични в отношенията си. Бъдете комбинативни.

ВЕЗНИ
Мнозина от Везните имат нужда от съвет и подкрепа. Забелязват се семейни дела, които ще ви причинят огорчения. Възможно е да касаят наследство. В служебен аспект във вторник сте доста обезпокоени поради действията на ваши колеги. Ще ви задължат да оправите чужди грешки.

СКОРПИОН
Неприятностите при Скорпионите са от семеен характер и ще бъдете разочаровани от брачния партньор. Вторник се свързва с промяна в контактите ви, обществените отношения и с приятелите. Бъдете стриктни и точни на работното си място, за да си спестите големи проблеми от шефове или началници.

СТРЕЛЕЦ
При Стрелците действа във вторник служебната промяна. Възможно е някои от плановете ви да претърпят изменение и едва ли ще бъдете доволни от развоя на събитията. Изключително тежък служебен ден и бъдете внимателни в отношенията си с колегите. Бъдете резервирани в контактите си. Разбрали сте за злословене по ваш адрес с цел да ви навредят. Няма да успеят зложелателите ви!

КОЗИРОГ
Някои от Козирозите вероятно планират пътуване, но ще се окаже неуспешно и няма да удовлетвори предварителните им намерения. Не сте в добро настроение и причината е в парите или личните проблеми. Някои ще присъстват на съвещание с благоприятен ефект за тях. Внимавайте със съдружниците си. Подложени сте на психологическа атака за проект, който вие не одобрявате.

ВОДОЛЕЙ
При вас се забелязва душевна хармония и успокоение. Работата, която касае дома ви и социалното ви положение, няма да ви удовлетвори. Домашните проблеми са засилени и не е изключено да претърпите разочарования. Не поемайте чужди ангажименти. Нека всеки си свърши сам работата. Ще получите пари за извършена от вас дейност, проверете точността им.

РИБИ
Въпреки затрудненията, които изпитвате от известно време, денят е благоприятен и печеливш за вас. В професионален аспект се очертават неприятности. Не влизайте в конфронтации и бъдете силно дистанцирани от колеги и шефове. Не взимайте прибързани решения в партнирането. Не влизайте в спорове с началниците си, излишно ще си опънете нервната система.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук