ХОРОСКОП ЗА 18 ДЕКЕМВРИ

0
143

ОВЕН

Днес най-пос­ле сте об­лек­че­ни и ра­дос­т­ни. От ед­на стра­на, ня­ма да ви лип­с­ват па­ри, а от дру­га, сте при­я­т­но въз­бу­де­ни от пред­с­то­ящ праз­ник. Про­мя­на­та око­ло вас ще за­сег­не бла­гоп­ри­я­т­но и со­ци­а­л­ния ви ста­тус, слу­жеб­но­то ви по­ло­же­ние, се­мей­ни­те ви от­но­ше­ния. Де­нят е мно­го до­бър и за биз­нес­ме­ни­те. За­си­ле­ни­те ви спо­соб­нос­ти за раз­ми­съл, със­ре­до­то­ча­ва­не и при­е­ма­не на важ­ни ре­ше­ния ще ви до­не­сат зна­чи­тел­ни пе­чал­би и ус­пеш­ни до­го­во­ри.

ТЕЛЕЦ

Спо­кой­ни и вед­ри са днес и пред­с­та­ви­те­ли­те на Те­лец. Мно­зи­на имат по­вод за ве­се­лие – оп­рав­да­ли са се на­деж­ди или ин­те­ре­си­те ви са за­до­во­ле­ни. Ще се от­к­ри­ят но­ви въз­мож­нос­ти за ре­а­ли­за­ция в служ­ба­та, свър­за­ни с ня­как­ва тран­с­фор­ма­ция. На­чи­на­ни­я­та ви се раз­ви­ват ус­пеш­но, ко­е­то га­ран­ти­ра бъ­де­що бла­го­по­лу­чие. Дос­та ра­бо­та ще се от­во­ри на биз­нес­ме­ни­те, ре­зул­та­ти­те ще са доб­ри. Не ви пре­неб­рег­ва днес и лю­бов­та – пред­с­тои ви ухаж­ва­не или флирт.

БЛИЗНАЦИ

При Близ­на­ци­те в неделя има но­ви сти­му­ли и ин­те­лек­ту­а­лен по­дем, доб­ре ка­на­ли­зи­ра­ни­те ви спо­соб­нос­ти ще до­ве­дат до доб­ри ре­зул­та­ти. При­я­тен е ра­бот­ни­ят ден, с чу­дес­ни ко­ле­ги­а­л­ни вза­и­мо­о­т­но­ше­ния и раз­би­ра­тел­с­т­во. Част от вас са с при­пов­диг­на­то нас­т­ро­е­ние, свър­за­но с пред­с­то­я­що праз­ну­ва­не, пъ­ту­ва­не или от­пуск. Днес ще раз­ре­ши­те до­ма­шен проб­лем или ще по­лу­чи­те фи­нан­со­ви при­до­бив­ки. Биз­нес­ме­ни­те имат на­то­ва­рен ден с бла­гоп­ри­я­т­ни про­ме­ни.

РАК

При­я­тен ден е неделя и за Ра­ци­те, ня­кои са в от­пуск сред при­ро­да­та, дру­ги са за­е­ти с до­маш­на ра­бо­та, зе­ме­де­лие или с де­ца. Ос­нов­но­то ви усе­ща­не днес е удов­лет­во­ре­ние и ус­по­ко­е­ние. Ра­бо­те­щи­те да бъ­дат пред­паз­ли­ви и ре­зер­ви­ра­ни, за да не вля­зат в неп­ри­я­тен кон­ф­ликт или да се ком­п­ро­ме­ти­рат в лю­бов­на­та об­ласт. При биз­нес­ме­ни­те – се­ри­о­з­ни про­ме­ни, ре­фор­ми, ре­о­р­га­ни­за­ции, чи­и­то пер­с­пек­ти­ви са пол­зот­вор­ни.

ЛЪВ

Днес из­г­леж­да­те чу­дес­но и до­ри сте нас­т­ро­ени за раз­в­ле­че­ния, ще се раз­се­ят и фи­нан­со­ви­те ви при­тес­не­ния. Ако не се под­да­ва­те на про­во­ка­ции от ко­ле­ги, слу­жеб­ни­ят ден съ­що би мо­гъл да е при­я­тен. До­ри ня­кой да ви “на­па­да”, бъ­де­те ре­зер­ви­ра­ни и със­ре­до­то­че­те вни­ма­ни­е­то си вър­ху ра­бо­та­та. За биз­нес­ме­ни­те де­нят е под­хо­дящ за про­ме­ни и дей­ност­та им ще до­не­се ус­пех. Раз­чи­тай­те на вли­я­тел­ни съд­руж­ни­ци.

ДЕВА

Неделя е кри­зи­сен ден за Де­ва, нап­ре­же­ни­е­то и неп­ри­я­т­нос­ти­те мо­гат да ув­ре­дят здра­ве­то ви. Спо­кой­но мо­же да от­ми­не­те кри­ти­ки и об­ви­не­ния по ваш ад­рес, раз­чи­тай­те на под­к­ре­па­та на же­на. Ус­пеш­но ще се спра­ви­те с ра­бо­та, свър­за­на с до­ку­мен­ти и па­ри. Про­ме­ня се си­ту­а­ци­я­та в служ­ба­та, за ня­кои то­ва оз­на­ча­ва от­пуск, при дру­ги е по­е­ма­не на из­вън­ред­на ра­бо­та. Биз­нес­ме­ни­те да бъ­дат вни­ма­тел­ни, пред­с­тои им тру­ден ден.

ВЕЗНИ

Вие сте в ду­хо­вен по­дем, си­ту­а­ци­я­та око­ло вас се про­ме­ня и вие са­ми ще се изя­ви­те твър­де ус­пеш­но. Мъ­же­те от зна­ка ще имат пол­зот­во­рен и пе­че­ливш про­фе­си­о­на­лен ден. Со­лид­ни и не­пок­ла­ти­ми сте, за­си­ле­ни­ят ви твор­чес­ки им­пулс во­ди до изя­ва на тър­гов­с­ки спо­соб­нос­ти и сключ­ва­не на пе­че­лив­ши сдел­ки. В биз­не­са при всич­ки слу­чаи ще има­те спо­лу­ка и ще бъ­де­те до­вол­ни. Да­ми­те Вез­ни днес са не­ве­ро­я­т­но оча­ро­ва­тел­ни, им­пул­сив­ни и опас­но влюб­чи­ви.

СКОРПИОН

Спо­койс­т­ви­е­то и вя­ра­та в соб­с­т­ве­ни­те си­ли ще бъ­де доб­ра пред­пос­тав­ка за ус­пе­шна неделя при Скор­пи­о­ни­те. Не ви лип­с­ват па­рич­ни проб­ле­ми, но ще има и бла­гоп­ри­я­т­ни про­ме­ни в до­ма ви. В служ­ба­та не­що ще ви за­рад­ва, но бъ­де­те стрик­т­ни, ко­рек­т­ни и точ­ни, за да не ви “ата­ку­ват” по ня­ка­къв по­вод. Мно­зи­на от биз­нес­ме­ни­те днес ще имат по­вод за праз­ник, но им пред­с­тои мно­го ра­бо­та.

СТРЕЛЕЦ

Въз­мож­но е днес да пос­мач­кат са­мо­чув­с­т­ви­е­то на част от вас, ня­кои пък ще пре­тър­пят не­у­с­пех в служ­ба­та или ня­ма да по­лу­чат дъл­го очак­ва­на длъж­ност. Неп­ри­я­т­нос­ти­те и пре­пят­с­т­ви­я­та имат по-го­ля­мо вли­я­ние над да­ми­те от зна­ка. Мъ­же­те мо­гат да раз­чи­тат на вли­я­тел­на под­к­ре­па от же­на, ко­я­то ще ви бъ­де осо­бе­но по­лез­на днес. Ху­бав ден за сре­щи и кон­так­ти, доб­ре се раз­ви­ват и от­но­ше­ни­я­та с род­ни­ни. Мно­го ра­бо­та за биз­нес­ме­ни­те, но и мно­го пе­че­лив­ша.

КОЗИРОГ

По­ло­жи­тел­ни про­ме­ни във връз­ка с де­ло­вия жи­вот и фи­нан­си­те ще има и при Ко­зи­рог, ня­кои ще се рад­ват и на ус­пе­хи­те на де­ца­та си. Же­ни­те оба­че ще имат проб­лем от до­ма­шен ха­рак­тер, омъ­же­ни­те – от стра­на на брач­ния пар­т­ньор, и ня­ма да се чув­с­т­ват мно­го уют­но вкъ­щи. По­ве­че­то от вас са осо­бе­но при­леж­ни и ра­бо­тос­по­соб­ни в служ­ба­та, ко­е­то ня­ма да ос­та­не не­за­бе­ля­за­но, не са из­к­лю­че­ни по­ви­ше­ние или па­рич­но въз­наг­раж­де­ние. Щас­т­лив и пе­че­ливш ден за биз­нес­ме­ни­те.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще се по­чув­с­т­ва­те въз­ро­де­ни и об­но­ве­ни, мно­го по-си­гур­ни и спо­кой­ни във фи­нан­со­во от­но­ше­ние, има­те и дос­та бла­гоп­ри­я­т­ни пер­с­пек­ти­ви. У до­ма ня­кои имат по­вод да праз­ну­ват, ко­е­то ще ги за­ре­ди още по-по­ло­жи­тел­но. Пе­че­лив­ши по­зи­ции за­е­ма­те се­га и в служ­ба­та, ма­кар ра­бот­ни­ят ви ден да е дос­та нап­рег­нат. Де­нят е до­бър и за биз­нес, мъ­же­те биз­нес­ме­ни ще изя­вят яр­ко спо­соб­нос­ти­те си, но са пред­раз­по­ло­же­ни и към емо­ци­о­нал­ни из­б­ли­ци.

РИБИ

В неделя са за­си­ле­ни спо­соб­нос­ти­те и усе­тът на Ри­би за пе­чал­ба, ко­е­то е осо­бе­но ва­лид­но за мъ­же­те. Все пак не рис­ку­вай­те с па­ри. Ще ви при­тес­ни не­до­вър­ше­на до­маш­на ра­бо­та, но не е за­дъл­жи­тел­но всич­ко на­вед­нъж да прик­лю­чи­те, рад­вай­те се на не­ща­та, с ко­и­то сте се спра­ви­ли. За ед­ни от биз­нес­ме­ни­те де­нят е ус­пе­шен, при дру­ги въз­ник­ват се­ри­о­з­ни проб­ле­ми, за чи­е­то ре­ша­ва­не ще ви е не­о­б­хо­ди­мо вре­ме и изяс­ня­ва­не на ня­кои по­ло­же­ния.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук