Хороскоп за 18 февруари

0
539

ОВЕН

В събота голяма част от Овните ще имат силни душевни терзания, породени от казани думи по техен адрес. Не им отдавайте чак толкова голямо значение, това са думи на завист от зложелатели. Съсредоточете се за успешно приключване на делата ви за деня, тъй като от това зависи вашето израстване в службата.

ТЕЛЕЦ

Завидно е вашето постоянство и усърдие и така ще постигнете желаните успехи в службата и увеличение на доходите. При някои са налице проблеми от деликатен характер, най-вероятно свързани с жена.

БЛИЗНАЦИ

В събота Близнаците са настроени мечтателно и така те са в един свой свят. Не се самовглъбявайте задълго, ще останете извън борда и нещата около вас. Вземете управлението на живота си в свои ръце през този ден въпреки желанието ви да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само върху собствените си емоции.

РАК

Деня започвате бодри и отпочинали. Доброто ви настроение ще обхване всички около вас, което говори за успешно развитие на делата ви. Не се отпускайте, работете интензивно, защото това би ви избавило от сериозни затруднения.

ЛЪВ

В събота за Лъвовете предупреждението е свързано с финансите им. Не правете излишни разходи за покупки или за да проявите гостоприемство пред гости. Не обвинявайте своята половинка за собствените си грешки. Днес не дооценявате хората, с които имате работа, това само ще ги настрои срещу вас.

ДЕВА

Странен ден е съботният, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате. Текущите събития ще ви накарат да се замислите за позицията, която сте заели спрямо близките си.

ВЕЗНИ

Дори и да не ви се иска, ще се наложи през този ден да оказвате внимание на вашия любим човек. Неразбираемото нежелание да направите това ще ви пречи изключително много, но вие все пак ще се окажете по-силни от него.

СКОРПИОН

За Скорпионите проблемите и техните решения бележат съботата като проблематичен ден. Ще ви вбесят намеци за неправилни ваши решения от хора, които са по-нисшестоящи от вас в службата. Общувайте с хората, които ви обкръжават, колкото се може повече и се постарайте внимателно и търпеливо да им покажете онова, което вие виждате.

СТРЕЛЕЦ

Днес някои от вас ще получат възможност да направят нещо, което няма да остане незабелязано от хората, които ще дадат своята оценка. Действайте в посоката на перфекционизма и ще имате 100 процента успех в начинанието. Ако сте очаквали идеален момент, за да предприемете сериозна крачка, то именно ще го получите. Колегите ще ви видят в съвършено нова светлина.

КОЗИРОГ

Усмихнете се на прекрасния ден. Всичко днес зависи от вас за добро справяне с работата. Някои ще имат среща с човек, когото не са виждали отдавна и от когото ще получат примамливо предложение. Не го отхвърляйте, но не се и вкопчвайте в него. Вредата ще е материален израз, загубите ще ви дестабилизират задълго. Можете да ги предотвратите, ако финансово затегнете дисциплината.

ВОДОЛЕЙ

Днес е забележителен ден за родените под знака. Всичко, което ви вълнува, споделете с близките си хора. За някои са налице преживявания с любовен оттенък. Ще получите сведение от приятел за нещо, което силно ви вълнува, но не можете открито да се захванете с него, тъй като ще се компрометирате.

РИБИ

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено. Оставете му свобода, ако искате и вие да се чувствате спокойни. Излишно е да налагате мнението си по въпрос, чийто отговор ще дойде след време. Обсъдете с колеги днес въпроса, който е препъникамъчето в отношенията ви. Уважавайте повече труда на подчинените си, това допринася за вашия просперитет.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук