Хороскоп за 19 февруари

0
272

ОВЕН

Не трябва да се безпокоите от някои проблеми, свързани със здравето, които в последно време са ви безпокоили, защото много скоро всичко ще отзвучи. Напоследък сте били много заети и не сте имали никаква възможност да пътувате. Бъдете спокойни за финансите си.

ТЕЛЕЦ

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад както в работата ви, така и в личния ви живот. Бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата.

БЛИЗНАЦИ

През целия ден вашият любим човек ще се шегува с вас, ще се наложи да му направите забележка за това му поведение. Това само ще го изнерви и конфликтът е неизбежен. Бизнесмените ще подписват документи, от които зависи успехът на бъдещата им работа.

РАК

Днес ще разберете, че някаква страничка в личния ви живот, която сте обърнали, ще ви напомни за себе си, като ще имате случайна среща с другия човек. Тя не ви задължава с нищо, но не приемайте покана за следващо виждане. Не си заслужава да се разстройвате за този период от живота ви. Романтичната ви натура ви прави състрадателни.

ЛЪВ

Не правете анализ на живота си, само ще се натъжите за пропуснатите моменти и неизживени мигове. Емоциите ви в събота ви подтикват към решителни стъпки. Ще влезете в словесна схватка с началниците си, но само ще загубите, ако не се съобразите с мнението им. Бъдете наблюдателни в работата си и така ще се предпазите от грешки.

ДЕВА

Има шанс в събота да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Денят ви ще бъде изпълнен с приятна суета поради необходимостта постоянно да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е да сте по-активни в контактите с началството, колегите и съмишлениците.

ВЕЗНИ

Срещата днес с любимия човек ще е повече от приятна, ще имате повод да празнувате в подходяща обстановка и с екзотични напитки. Не се притеснявайте да рекламирате достойнствата си, да показвате технически и професионални умения и да ги демонстрирате. Скромността е излишна в дадената ситуация.

СКОРПИОН

Каквото и да ви тежи в последно време, денят бележи края му. Жизнерадостната енергия, която имат хората около вас, ще разсее всички ваши грижи. Дайте си сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото бихте поискали. Така ще си спестите някои неудобства и нечии сръдни.

СТРЕЛЕЦ

В събота Стрелците имат планина от планове за следващите няколко дни. Ако ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Проверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не се ангажирайте със задачи, които не са в компетенцията ви.

КОЗИРОГ

Вземате бързи и правилни решения и винаги успявате да разрешите и най-заплетените ситуации. Хората, с които работите, ще се опитат да наложат мнението си за общата ви дейност. Предоставете им възможност да покажат потенциала си и ще успеете да довършите в срок взаимната си работа. Разпределете задълженията си с тях и така ще пожънете успех в делата.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще ви бъде доста трудно да се държите адекватно с вашия любим човек и затова съвсем няма да е чудно, че поведението ви на моменти ще го шокира. Екстравагантността, разбира се, няма да ви навреди, но не трябва да злоупотребявате с нея. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново. Проявете креативност и ще бъдете забелязани!

РИБИ

Днес вашият любим човек ще е забележителен събеседник и ще предложи помощта си по всички въпроси, които ви интересуват. Денят ви ще премине в разговори с началници, които изискват от вас по-големи професионални резултати. Заемете се отговорно със задачите си и ще жънете успехи, които със сигурност не са без значение за вас и бъдещото ви израстване в кариерата. Днес за някои е характерно състоянието на подем.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук