Хороскоп за 2 октомври!

0
2632

ОВЕН

В събота някои ще се опитат да наложат мнението си по въпрос, който е труден за разрешаване. Решили сте, че знаете по-добре от всички как трябва да се постъпи в тази или онази ситуация. Може съветите ви да са правилни, но от ваша гледна точка, а за другите хора те да са неприемливи. Не се налагайте, възможен е конфликт.

ТЕЛЕЦ

Днес ще си дадете сметка, че нещата са тръгнали назад. Това се отнася както за вашата работа, така и за личния ви живот. Така че бъдете предпазливи и внимателно следете за онова, което е важно за вас. А когато можете на сто процента да разберете какво, как и защо става, преминете към активни действия и оправете нещата.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще донесе доста ситуации, изисквайки спокойно и сериозно отношение. Не оставяйте без внимание нито своите, нито чуждите грешки. Ще ви е нужна наблюдателност и желание да изучите детайлно всеки проблем, изискващ разрешение. Подходете смело към дневните си задачи, няма да имате трудности.

РАК

Подходящ ден за кратки пътувания. Ще можете свободно да контактувате с хората, които са около вас, на различни теми. Постарайте се да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, ако не се вглеждате в далечното бъдеще.

ЛЪВ

Семейната идилия на Лъвовете в събота ще бъде подложена на някои изпитания. Любимият ви вероятно ще бъде недоволен и ще се чувства ощетен от вашето внимание поради обективни за вас причини. Рискувате да влошите ситуацията, ако не направите първата крачка за помирение.

ДЕВА

Днес бъдете съсредоточени и бързо взимайте решения, рискувате да забуксувате в работата си. Няма да имате време за размисли, претегляне на всички “за” и “против” , както и за изработване на оптимална стратегия. Разчитайте на интуицията си и ще успеете да се справите със задачите си. Обтегнати ще са отношенията у дома.

ВЕЗНИ

Без да взимате под внимание товара от задължения и планове, ще се чувствате в своята стихия. Това е прекрасно време за обучение и активна почивка. Може да завържете интересни и полезни връзки с хора, дошли отдалече. Смело изказвайте делови предложения и да търсете оригинални решения.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук