Хороскоп за 20 декември

0
2752

Овен: Днес бъдете бдителни – и по отношение на информацията, която получавате, и за случващото се около вас. Наученото може да се окаже важно за бъдещото ви развитие или да ви осени идея за промени, които да извършите. Възможни са конфликти с партньора/партньорката, така че бъдете по-спокойни и не влизайте в излишни спорове.

Телец: Днес обстоятелствата може да ви изнервят. Ако обаче се дистанцирате от конфликтите и запазите вътрешния си баланс непокътнат, ще имате шанса да се усещате като попаднали в оазис на спокойствието. Отдайте се на любимо занимание или се погрижете за себе си по някакъв начин – така няма да се поддавате на нервността на околните.

Близнаци: Днес ще се открие възможност да вникнете по-дълбоко във взаимоотношенията си с любимия човек и да откриете какво стои зад проблемите. Ще задълбаете много, но все пак бъдете внимателни – не казвайте нищо, ако сте ядосани или изнервени. Има риск да реагирате импулсивно и после да съжалявате.

Рак: Днес по-добре избягвайте всякаква конфронтация и се въздържайте от критики и обвинения, дори цялото ви същество да иска да го прави. Трудно ще успеете да запазите спокойствие и има сериозен риск да си изпуснете нервите. Оставете другите хора на мира и се посветете на занимания, които ви действат релаксиращо.

Лъв: Днес опитайте да бъдете малко по-смирени и да не изисквате от околните да удовлетворяват желанията ви. Да, отказът може и да ви ядоса и да ви стане неприятно, но приемете, че другите имат право да постъпват различно или да не искат да ви следват.

Дева: Днес ще казвате това, което мислите и чувствате. Трудно ще си затраете, ако поведението на друг човек ви дразни или не го одобрявате. Ако ви налегнат негативни мисли, не позволявайте да ви завладеят – възможно е да драматизирате прекалено много.

Везни: Днес се отдавайте на любимите си занимания, настройте се на празнична вълна и използвайте времето си за последни довършителни дейности и покупки преди празниците. Вечерта отделете само за себе си – гледайте филм или започнете да четете нова интересна книга.

Скорпион: Днес може да сте по-емоционални и да засегнете слабото място на друг човек. Усетите ли, че някой ви дразни, по-добре не говорете с него за важни неща – направете го, когато се успокоите. През днешния ден е възможно да изпадате в крайности и да се изненадате от самите себе си.

Стрелец: Днес импулсивно ще пожелаете да следвате собствения си път и да не зачитате правилата, които друг човек ви налага. Свободолюбието ви може да ви тласне в нова посока – това ще ви даде глътка свежест.

Козирог: Днес вниманието ви ще е насочено към семейството и домашните проблеми. Ако обаче се появи възможност, излезте с приятел или поне си поговорете по телефона с него – ще се почувствате добре, защото ще споделите вълненията си. Бъдете внимателни, когато общувате с родителите си, защото има риск да си изпуснете нервите.

Водолей: Днес ще сте превъзбудени и ще се чувствате на гребена на вълната, което е чудесно, защото ще заразите всички около себе си с празнично настроение. Коледа наближава, сега е времето за равносметки и за нови планове.

Риби: По-добре ще е днес да не предприемате рисковани действия – резултатите от тях трудно може да се предвидят и да си навредите сами. Ако определена ситуация ви изнервя, това може би е знак да помислите как да я промените или да излезете от нея. Прекарайте деня с човек, който е мил с вас, избягвайте агресивно настроените.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук