Хороскоп за 20 юли

0
44

ОВЕН

В понеделник спокойствието ви обгръща в уютната си прегръдка, предразполагайки много от вас към бездействие и отпуснатост. Но днес вашият късмет е изразителен и имате добри възможности да придвижите важни делови въпроси към крайната фаза на тяхната реализация.

ТЕЛЕЦ

Телците имат много планове и също толкова много предложения, които в последно време са им направени за реализация в различни сфери – от чисто професионални до бизнес дейност. Сега сте изправени пред избор, който често парализира способността за реална преценка.

БЛИЗНАЦИ

Този понеделник е успешен ден за Близнаците и без притеснения можете да насочите активната си природа към повече от една дейност, което е начало на вашата определеност. По деловите си ангажименти действате с присъщото усърдие, постигайки положителни резултати.

РАК

Раците са доста активни в понеделник и действията ви ще имат очаквания успех, но мнозина ще прибързват и по този начин ще поставят под въпрос този успех. Особено важно е да проявите необходимото търпение в контакти с влиятелни лица или с шефовете от службата ви.

ЛЪВ

Доста успешен е понеделник за Лъвовете и преди всичко за онези от вас, които са го определили за контакти с хора по реализирането на съвместни делови задачи. Днес в това отношение ще постигнете отлични резултати. В професионалната ви дейност ще възникнат някакви проблеми.

ДЕВА

В понеделник Девите могат да осъществят активните си действия в няколко направления. Пред мнозина възниква необходимост да пътуват, но се откажете от намерението си, защото то може да се провали и едновременно с това да пропуснете възможността за друга работа.

ВЕЗНИ

Понеделник носи изобилие от настроения за Везните, преобладават светлите тонове, както и разнообразие от ангажименти, които ще характеризират заетостта на всеки от вас. Денят е успешен, носи спокойствие и задоволство от постигнатото. Вкъщи ще се притесните от едно съобщение.

СКОРПИОН

Деловият понеделник започва успешно при Скорпионите и вие без много усилие ще можете да си осигурите полезни контакти, по-добри договорни условия, служебно израстване. Затруднения се очертават при чисто финансови операции и дейност, свързана с административна инстанция.

СТРЕЛЕЦ

Не сте във форма в понеделник и за мнозина се очертава тежък ден. Нека бъдат внимателни онези от вас, които работят с остри инструменти и електричество. Положителни резултати очакват тези представители на знака, които ще проведат разговори с отговорни лица. В работата си ще постигнете напредък и ще ви спори до самия край. Успехите ще ви следват плътно!

КОЗИРОГ

Повишени са вашите възможности и притежавате огромен енергиен потенциал в понеделник. Повечето от Козирог ще бъдат динамични днес и ще действат в правилна посока. Сега са налице всички условия да постигнете всяко свое желание в професионалната сфера. Само в личния ви живот се наблюдава някаква дрязга с партньора, но е толкова дребна, че не трябва да я задълбавате.

ВОДОЛЕЙ

Забелязва се известен спад във вашия “акумулатор на силите”, но това няма да окаже никакво възпиращо въздействие относно действията, просто трябва да се ограничите в даването на съвети. За други – успешен понеделник, през който ще постигнат значително развитие на делата си. Не давайте пари назаем, трудно ще ви бъде върната сумата.

РИБИ

С повишена доза хитрост са Рибите в понеделник, можете да се надявате на успешни действия, но незабележимата граница, до която можете да хитрувате, създава опасни рискове. В службата може да се сблъскате с трудности, породени от вашата разсеяност. Захванали сте работа на няколко фронта и накрая с нищо няма да се справите както трябва.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук