Хороскоп за 21 май

0
82

ОВЕН

В събота много от вас ще търсят разрешение на проблемите, които често се превръщат в тягостен товар. Притесненията не могат да доведат един Овен до отчаяние. За момента единственият път е да потърсите чужда помощ, която действително ще ви извади от временните затруднения.

ТЕЛЕЦ

Телците са разделени и доста разконцентрирани днес в стремежа си да намерят средния път между промяната и застоя. Не умувайте, а действайте енергично в посока на промяната, която е удобна за вас. Тя винаги тонизира и води до нови стремежи и нова реализация. Категоричното ви решение трябва да дойде час по-скоро.

БЛИЗНАЦИ

Две са основните усещания у Близнаците в събота, които ги държат под напрежение и ги разделят на две групи. Едните са потиснати от тежестта на все още невзетото решение поради неизяснени обстоятелства, а другите потискат радостното си усещане за предстояща промяна в делови и социален смисъл.

РАК

Родените под Рак са в добро настроение днес и са изпълнени с радостни чувства. Едновременно с тази емоционална освободеност у вас нарастват решимостта и желанието да демонстрирате непреклонна воля по проблемите, които имате да решавате. Нека това желание да бъде трайно у вас.

ЛЪВ

“Бойната готовност”, в която се намирате днес, е достатъчно доказателство за решението ви на всяка цена да покажете на онзи, който ще има неблагоразумието да ви “атакува”, какво ще му се случи. Успокойте се, никой няма да дръзне да ви притесни.

ДЕВА

В събота Девите са напрегнати. До голяма степен това ваше състояние се дължи на усещането за самота, а в някои случаи – на изоставеност, но това съвсем не е така. Имате приятели, които никога няма да ви изоставят, а те в най-скоро време ще бъдат причина за голямата ви радост. Постарайте се да гледате ведро на нещата около вас.

ВЕЗНИ

Ден на спокойствие, приятни спомени и добро самочувствие. Днес между вас единствено притеснени са бизнесмените, които имат противоречия със своите съдружници и партньори. Макар че положението ви не изглежда добро, няма от какво да се притеснявате. Очакват ви много успехи.

СКОРПИОН

Много изпитания преминахте вие и бяхте подложени на големи натоварвания, но успяхте да преодолеете трудностите и сега се радвате на заслужени постижения. Спокойна е съботата и ви предразполага към приятелство и любов. Привлекателни и едновременно приветливи, днес вие имате голяма нужда от близост и ласки.

СТРЕЛЕЦ

Днес Стрелците ги очакват големи преживявания. Някои от вас са потиснати, тъжен е денят, в който изпитват любовна самота и изоставеност. Жена играе не по правилата и е ваш дразнител. Има и такива, които са решили да се отдадат на отдих и да не правят нищо през целия ден. Каквито и да са желанията ви и емоциите, постарайте се да отделите време за себе си.

КОЗИРОГ

Външният ви спокоен израз не отговаря на вашето вътрешно състояние в събота, където с пълна сила бушува усещането за изолираност. Но въпреки това сега никак не ви липсват възможности за приятни изживявания в компанията на любимия човек или в приятелски кръг. На бизнесмените им предстоят делови контакти, а през делничните дни ще имате добри възможности.

ВОДОЛЕЙ

Неспокойни и развълнувани са много от вас днес. Най-често вкъщи се чувствате потиснати от редица негативни усещания, че ви лъжат по някакъв начин. Онези от Водолей, които изпитват неудобствата на любовната раздяла, нека пречупят гордостта си и да потърсят желания контакт. Той няма да ви бъде отказан, дори подобна реакция е очаквана и много желана.

РИБИ

Събота е добър ден за вас – настроението ви е отлично, някои ще пътуват с цел отдих. Повечето от вас сега са доволни от развитието на делата си. Възможността да осъществите успешна делова среща днес е много съмнителна. В много случаи може да се получи разминаване. Не правете ретроспективен анализ на неотдавнашните си делови проблеми. Настъпва началото на положителен период за вас с много придобивки.

ВИЖТЕ ОФЕРТИТЕ НИ

Adskeeper

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук