Хороскоп за 22 септември

0
69

Овен – Днес може да е трудно да запазвате самообладание. Или ще се притеснявате за дреболии и след това ще се ядосвате на себе си, или ще се обиждате на онези, които просто не разбират от дума. Всичко това ви затруднява да направите нещо наистина полезно.

Телец –Днес едва ли ще ви се отдаде да реализирате плановете си, но вие сте упорити, така че все пак не се отказвате. Понякога ще възникват малки разногласия с другите, но вие ще намирате начин да изгладите всички остри ръбове, за да се избегне конфликт.

Близнаци – През деня могат да възникнат малки затруднения, недоразумения, които ще объркат плановете ви в известен смисъл. Не са изключени разногласия с околните. Стари проблеми могат да напомнят за себе си.

Рак – Важно е да сте здравомислещи и да не се поддавате на външни провокации. Днес обаче това ще бъде по-трудно от обикновено, защото емоционалният фон на деня е доста напрегнат, настроението ви може да се развали от дреболии.

Лъв – През първата половина на деня е вероятно да имате вълнения, но причините за тях няма да са сериозни. Каквито действия да предприемете, няма съмнение, че те ще бъдат завършени навреме, дори да срещнете пречки.

Дева – Можете да се притеснявате много от дреболии. Стремете се да запазите спокойствие, действайте без да бързате. Потърсете начин да се разсеете, да правите нещо друго.  Намерете си интересно занимание, което ще ви достави удоволствие.

Везни –  Не се вслушвайте във всички чужди съвети, повече е важно да обърнете внимание на вашата собствена интуиция. Следобед ще е добре да се съсредоточите върху семейните въпроси и свършването на някои домакински дела.

Скорпион – Днешният ден може да е малко труден: вие сте склонни да следвате своите емоции, да се поддавате на мимолетни импулси, без да мислите до какви последствия може да доведе това по-късно. Бъдете по-внимателни и разумни!

Стрелец – Ден, в който всички заблуди и илюзии стават опасни. Неочаквано събитие може дори да ви извади от известната ви толерантност към мира. Звездите ви съветват днес да преминете към енергоспестяващ режим и да си дадете заслужена почивка.

Козирог –Денят е пълен с не малко предизвикателства, но отново ще успеете да се справите с всичко. Някои от вас ще се върнат към старите си планове, за да ги изпълнят. Бъдете внимателни, когато става дума за пари и разходи.

Водолей – Послушайте съветите на вътрешния си глас – интуицията ще ви подскаже как да прекарате днешния ден. Чувството за хумор днес може много да ви помогне. Много добри идеи се появяват в ума ви. Повечето ще могат да бъдат приложени в бъдеще, но не и днес.

Риби – Няма да е много лесно да намерите общ език с другите, ще ви се струват неразбрани, но вие ще се опитвате както винаги да изгладите острите ръбове, да направите някои отстъпки, ако сметнете, че могат да променят ситуацията към по-добро.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук