Хороскоп за 23 юни

0
59

ОВЕН

Във вторник се забелязва някаква меланхолия у вас, възможна причина са провали на планове или раздяла с близък човек. Настроението ви обаче съвсем не отговаря на добрите тенденции за деня. Забележителен е финансовият успех при мнозина. На работното място ще се ползвате със специално внимание. Внимавайте с контактите.

ТЕЛЕЦ

Блестящ за реализация ден. В този аспект мъжете Телци са на предни позиции. Твърде благоприятна е финансовата перспектива за деня, като при някои от вас придобивката е значителна. Забелязва се тенденция за спекулативни и рисковани действия.

БЛИЗНАЦИ

Много хубав ден, като повечето от вас ще се убедят в значимостта на приятелството и хармоничните взаимоотношения с околните. Утвърждавате се професионално и в тази връзка ще се радвате на вниманието спрямо вас. Денят е важен във финансово отношение.

РАК

Апатични са Раците във вторник, а някои от вас се чувстват зле поради неумереност в храненето и пиенето. Хубаво е да се мобилизирате за повече действеност поне на работното място, защото денят предлага чудесни перспективи и възможност за повишение. Всяка активност от ваша страна ще бъде възнаградена с добри резултати.

ЛЪВ

За някои девойки от Лъв вторник се свързва с предложение или приготовления за сватба. За всички обаче е характерно напрежение или дори суматоха във връзка с предстоящи събития. На работното си място е хубаво да се ръководите от интуицията си и да сте по-резервирани към околните.

ДЕВА

Девите са завладени от нови проекти и днес ще дадат начален старт в действията си. Събитията с благоприятен характер влияят на финансите ви. Ще бъдете наградени за положените усилия. На мнозина се предлагат нови възможности за реализация, чието изпълнение зависи от вашата предприемчивост.

ВЕЗНИ

Везните са много енергични и решителни по отношение на целите си за вторник. В повечето случаи такава активност дава желаните резултати, тъй че и днес ще се радвате на ползотворните си действия. На професионално ниво нарастват влиянието и възможностите ви.

СКОРПИОН

За Скорпионите вторник е обикновен ден и в повечето случаи ще се налага да правите услуги или просто да не разполагате с лично свободно време. Засилени са контактите ви, но сте предразположени към разточителство на време и пари. Внимавайте, застрашавате финансите си.

СТРЕЛЕЦ

Дамите Стрелци ще имат малко труден ден. Всъщност зависи от какъв аспект се разглеждат обстоятелствата. Ако го приемете с известни предварителни резерви, вторник може да се окаже доста благоприятен. И е така, защото принципно всички от знака имат предпоставки за много ползотворен ден и чудесно разрешаване на проблем.

КОЗИРОГ

Прекрасен вторник за Козирог. Любовта, приятелството и хармонията в човешките отношения са основните ви принципи днес. Денят ще ви сюпризира с доста приятни емоции, които ви очакват в службата, и вие ще се чувствате обновени. Имате приятели и колеги, на които можете да разчитате, но не се доверявайте прекалено.

ВОДОЛЕЙ

Вторник е радостен за Водолеите. За мнозина от вас предстои някакво ново начало и това вероятно дава нови стимули и надежди. Други от вас ще се изявят със своята принципност и изпълнителност, което е твърде положително, но може погрешно да бъде възприето. Внимавайте, имате склонност да преувеличавате значението на някои факти.

РИБИ

Денят за Рибите се оказва доста важен и натоварен с работа. Мобилизирайте се и разчитайте на приятелите. Контактите с тях ви носят не само радост, но и полза. Най-важните аспекти за деня са добрите новини и роднинските връзки. Очакват ви хубави събития в дома ви, където ще бъдете сюрпризиран от половинката си с подарък, за който отдавна мечтаете. Не се колебайте да засвидетелствате уважението си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук