Хороскоп за 23 януари

0
43

ОВЕН

Интензивен ден

Активното ви участие в професионалните задачи на работното място ви прави повече работоспособни и отговорни. Доста нервни и с променливо настроение, Овните разполагат с много силен късмет, който ще действа мощно и ще им предостави чудесна възможност да реализират личните и деловите си цели. Неделя разкрива и изразителен шанс за промени, които ще се осъществят до края на месеца.

ТЕЛЕЦ

Силен шанс за успех

Новостите в живота ви се отразят положително на духа и самочувствието ви. През този ден Телците имат шанс да постигнат значителен успех в материалната сфера. Честите действия ще са гарант за продължението на успешното движение напред. За голяма част от представителите на Телец се очертава засилена нервност и ядове с приятели и делови партньори.

БЛИЗНАЦИ

Труден ден

Очакванията на много хора са свързани с вас, за това се погрижете за формата си. Мнозина от Близнаците са недоволни от нещо, което ги потиска и ги прави доста нервни. Реакциите на едни от вас са неочаквано остри, а други демонстрират подчертана двойственост и не желаят да се съобразяват с нищо. Балансирайте състоянието си и намерете необходимото равновесие.

РАК

Много нерви

Денят е особено ползотворен за онези от вас, които се занимават с търговия или с посредническа дейност. Представителите на Рак ще са много нервни през този ден. За едни от зодията се очертават непреодолими пречки при опита им да реализират делова или друга цел. Други ще бъдат претоварени с домашни дела, а за трета група се очертава доста важна, но за съжаление несъстояла се среща.

ЛЪВ

Спокойствие и сполука

Работите върху интересни идеи, които можете да споделите със съмишлениците си. Неделя е хубава и спокойна за Лъвовете. Някои ще поемат на път, други – ангажирани с бизнес ще се ориентират към контакти за провеждане на преговори, което всъщност е чудесна идея, тъй като ще направите успешен избор. За една друга група от бизнесмените ще започнат промени от делово естество.

ДЕВА

Не се захващайте със сериозни дела

Ще се заемете с промените, които се налага да правите на работното място или в друга интересуваща ви сфера. Този ден се оказва крайно неудобен за всякакъв вид финансови ангажименти. Застрашени сте от измама, освен че при по-значителни операции в бизнеса или търговията, може да възникват всякакви проблеми. Въобще става въпрос за изключително неблагоприятни и утежнени влияния.

ВЕЗНИ

Огромно напрежение

Ще работите по приключване на текуща задача, показвайки нови умения или вслушвайки се в нечие предложение. Везните са доста напрегнати през този ден, а мнозина се опитват да се освободят от негативните си усещания, като влизат в противоречия с околните или открито се заяждат. Това е много рисковано, защото е почти сигурно, че ще поставите края на добрите взаимоотношения с някои от околните.

СКОРПИОН

Пазете се от измами

Ще подобрите душевното си равновесие, ако заложите на позитивни мисли, срещи с приятели, повече движение и слънце. Неделя е благоприятна за Скорпионите, но не за всичко. На преден план се очертават проблеми за ангажираните с делова дейност. Вие следва да действате внимателно, тъй като не е изключено да се сблъскате с хора, които ще се опитат да ви измамят. Ситуацията ще предизвика неприятности.

СТРЕЛЕЦ

Постигате успех

Отнесете се с внимание и към работата си и към хората, които ви заобикалят. Освободете се от колебанията, не се връщайте с мисълта си назад към тежките ситуации, които са предизвикали настоящите ви проблеми и търсете възможните начини да ги преодолеете. Това не е ободряваща подкана за действия, а призив, залегнал в хороскопа ви за този ден.

КОЗИРОГ

Силно напрегнати

Ще дадете предимство на инициативи от различен характер, като няма да пренебрегвате и текущите си дела днес. Неделя ще е доста неприятна за голяма част от Козирозите. Чувството за неудобство ще ви преследва през целия ден, съчетано с пречки, които постоянно ще възникват пред вас и ще засилват негодуванието ви. Най-внимателни следва да бъдете във взаимоотношенията си с близките.

ВОДОЛЕЙ

Преодолявате застоя

Разрешаването на проблем в професионален план ви открива много нови възможности. Неделя се оказва доста важна за голяма част от представителите на зодията, защото предоставя шанс за преодоляване на появилия се от известно време насам застой. Той има две разновидности. В едни случаи е породен поради прекъсване на работа, а в други – поради прекъсване на интимна близост.

РИБИ

Демонстрирайте твърдост

Днес ще е добре да приключите със започнати по-рано ангажименти. Рибите са доста напрегнати от изминалата седмица и без съмнение повечето от зодията ще отдъхват през този ден. При някои може и да не се получи, тъй като ще трябва да проведат делови контакти. Неприятното в случая е, че не са изключени нерви при осъществяването на намеренията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук