Хороскоп за 24 февруари

0
62

ОВЕН

Сряда е нервен ден и повечето от Овен ще се чудят с какво по-напред да се справят. Неуравновесени сте, липсва ви вярна координация и това може да доведе до грешки. Внимавайте, подобно поведение може да ви коства много неприятности. Възможна е раздяла.

ТЕЛЕЦ

Днес за Телците възникват много трудности, които могат да бъдат причинени от ваш приятел или човек, на когото разчитате. Застрашени са партньорските отношения и не е изключено скъсване на връзки. Служебният ден е напрегнат и е добре да бъдете прилежни и изпълнителни спрямо задачите и изискванията към вас.

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са изключително дипломатични, комбинативни и старателни в действията си днес. Сряда носи финансов успех и радост от контактите, но и тежък професионален ден. Възможни са конфронтации и разочарования за вас, причинени от началничка. Не опитвайте саморазправа, а потърсете съдействие.

РАК

За Раците сряда се очертава успешен ден въпреки притесненията ви и психическата затормозеност. Това състояние е плод на любовни проблеми или такива с децата. Успявате да не издадете настроението си и това е най-важно за професионалната ви заетост през деня. Тук за повечето от вас възникват новости или промени.

ЛЪВ

Сряда е доста емоционален ден за Лъвовете, като за мнозина се характеризира с пътуване. Благоприятно развитие имат финансовите ви въпроси, но не без трудности за преодоляване. При срещи и контакти е необходимо да разчитате на личен чар и възможности за справяне, без да подценявате авторитета на другите.

ДЕВА

За Девите денят се свързва с уреждане на чужди въпроси или справяне с гафове от страна на други хора. Имате шанс, но не губете вяра и действайте бързо. Не са изключени неприятни съобщения и доста трудности на работното място. Организирайте се и бъдете стриктни в изпълнението на задълженията си. Бъдете дипломатични.

ВЕЗНИ

За Везните този ден се явява твърде неприятен и затормозен. Нищо чудно да ви се налага да се съобразявате с неизгодни клаузи, лицемерни взаимоотношения или просто взимане на тежък изпит. Във всички случаи усърдието ви ще даде добри резултати, независимо от компромиса, който правите със себе си.

СКОРПИОН

Лош ден за Скорпионите, особено за жените. Това са безрезултатни действия, неудовлетворение и дори обидни ситуации. Проблемът най-вероятно е финансов или социален. В дома също има трудности, които допълнително наелектризират обстановката. Внимавайте, избягвайте скандалите. Служебната сряда е много напрегната.

СТРЕЛЕЦ

При Стрелец се наблюдава успокоение днес относно семейните или любовните взаимоотношения. На някои им предстои домашен ремонт, работата ще им спори. За повечето от вас денят се характеризира с пътуване, но звездните аспекти не са никак добри и е хубаво да се откажете при възможност. То ще бъде безрезултатно. На работното място в сряда ще имате проблеми и едва ли ще ги разрешите.

КОЗИРОГ

Сряда се характеризира със заминаване на друго населено място по любовни причини. Днес трудно ще разрешите и паричен проблем. Едва ли ще се справите и се налага голяма комбинативност. Работният ден е успешен, при условие че сте предпазливи в контактите си и прилежни спрямо задълженията си. В службата избягвайте конфликт с жена, която е злопаметна и ще се опита да ви навреди.

ВОДОЛЕЙ

Проблемите заливат днес Водолеите, които могат да станат причина за сериозен скандал. Някои от вас дори умишлено могат да го предизвикат, но ще сгрешите и по-късно ще съжалявате. Добре се справяте с професионалните си задачи, но въпреки че сте ценени като професионалисти, не е изключено да имате проблеми с началниците. Изпълнявайте стриктно задълженията си и работното време.

РИБИ

Рибите са действени и възнамеряват на всяка цена да се справят с важните им за деня задачи. Вероятно разчитате на необходимите предпоставки и имате основание, но не за финансови въпроси. Такъв проблем не се предвижда за успешно разрешаване днес. Наблегнете повече на служебните си ангажименти, които дават успех. Нещата ще се нормализират и ще тръгнат във възходяща посока.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук